Opiskelijatöihin.fi

Tietoa ilmoituksesta

Voit jättää tästä ilmoituksen opiskelijoille opiskelijatöihin.fi-palveluun tai vaihtoehtoisesti suoraan oppilaitoksiin.

Jos haluat tavoittaa vaihto- ja kansainväliset tutkinto-opiskelijat, täytä lomake englanniksi.

Ilmoituksen lisättyäsi lähtee se hyväksyttäväksi. Jos paikka on opiskelijoille soveltuva ja haluat sen ilmestyvän sivustolle, se ilmestyy avoimiin paikkoihin.

Jos haluat ilmoituksen lähtevän suoraan II-asteen oppilaitoksiin, ilmoitus menee tiedoksi määriteltyjen II-asteen oppilaitosten k.o. alojen henkilökunnalle.

Hyväksymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit käydä poistamassa täytetyn paikan.

Ilmoita avoimesta paikasta

Virheitä
  Työn luonne
  ?

  Tarkoitettu ammattikorkeakouluopiskelijalle, joka suorittaa harjoittelun usein opintojen loppuvaiheessa. Harjoitteluun tulevalla opiskelijalla on yleensä valmiuksia tehdä ohjatusti samoja tehtäviä kuin valmistuneella opiskelijalla. Lisätietoa oppilaitosyhteistyö kohdasta.

  ?

  Tarkoitettu ammattikorkeakouluopiskelijalle, joka on usein opiskelijan viimeisiä opintosuorituksia. Opiskelijan kautta yritys saa uusinta tutkimustietoa ja asiantuntemusta organisaation käyttöön. Jokaisella alalla on erikseen määritellyt kriteerit opinnäytteille, joten aihe kannattaa varmistaa koulutusalalta ennen julkaisemista. Lisätietoa oppilaitosyhteistyö kohdasta.

  ?

  Pääsääntöisesti kaikkien alojen opiskelijat voivat ottaa vastaan osa-aikatöitä. Yleisimmin opiskelijat pystyvät työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin.

  ?

  Opiskelija voi ottaa kokoaikaisia kesätöitä vastaan yleensä 1.6. – 30.8 välisenä aikana. Ajat vaihtelevat oppilaitosten ja koulutusalojen mukaan. Joillakin koulutusaloilla opiskelut loppuvat saattavat loppua toukokuun puolella ja osalla opiskelut saattavat alkaa jo elokuun puolessa välissä.

  ?

  Opiskelijat pystyvät harvoin ottamaan vastaan kokoaikatöitä. Opiskelujen loppupuolella saattaa tulla tilanteita, että opiskelun ja kokoaikatyön pystyy sovittamaan keskenään.

  ?

  Opiskelijat voivat suorittaa työnantajien tarjoamia projekteja jonkin kurssin tai opintojakson osana. Yrityksen antamaan työtehtävään tai ongelmaan haetaan ratkaisua esimerkiksi pienissä ryhmissä, jota korkeakoulun ja työnantajan asiantuntijat ohjaavat. Opintojaksot suunnitellaan usein lukuvuodeksi kerrallaan, joten tarjottavan projektityön kanssa pitää olla hyvissä ajoin liikkeellä.

  ?

  Ilmoituksen kohde
  ?
  Ilmoitus näkyy sivustolla avoimissa paikoissa.
  ?
  Ilmoitus menee hyväksymisen jälkeen suoraan palvelussa oleville opiskelijoille, jotka täyttävät ilmoituksen hakukriteerit.
  ?
  Ilmoitus menee hyväksymisen jälkeen suoraan valittujen II-asteen oppilaitosten opetushenkilökunnalle.

  Oppilaitokset ja alat


  Työnantajan tiedot
  Työtehtävän kuvaus


  Käyttäjän tarkistus
  Hyväksyn, että tietoni tallennetaan opiskelijatöihin.fi palveluun.
  Sähköpostiosoitetta, eikä muita tunnistettavia tietoja luovuteta koskaan kolmansille osapuolille.
  Rekisteriseloste