Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.4.2024

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
13.4.2024

Työpaikan lähiosoite
- 70780, Kuopio

Lisätietoja antaa
-

Myyntiedustaja (osa-aikainen), Markkinointitoimisto Johdin

Työtehtävän kuvaus Pidätkö liikkuvasta työstä ja omaat proaktiivisen työskentelyotteen? Kiinnostaako sinua päivittäistavarakaupan ala sekä ruoka-alan trendit? Etsimme asiakkaallemme myyntiedustajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Itä-Suomen alueelle. Johdin Oy on toiminut PT-kauppaympäristön myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena jo 21 vuotta. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi pikimmiten!

Tehtävänkuvaus
Roolissasi tulet vastaamaan Itä-Suomen alueella nimettyjen brändien myynnistä ja myymälänäkyvyydestä. Kierrät työpäivän aikana useamman K-kaupan varmistan, että edustamiesi tuotteiden myynti ja myymälänäkyvyys maksimoituu. Esittelet uutuuksia, neuvottelet valikoimasta ja toteutat kampanjoita. Päivät voivat olla hektisiä, mutta parhaimmillaan sinua odottaa kohteessa myymälävastaava valmiiksi keitetyn kahvin kanssa ja valmiina juttutuokioonne.
Roolissasi tulet työskentelemään 1-3 päivänä / viikko ja voimme yhdessä suunnitella työpäivien ajoitusta siten että työtä voi hoitaa opiskelun ohella. Olennaista on, että sinulla on oma auto käytössä, jolla kuljet myymälästä toiseen, josta tietysti kilometrit korvataan. Sinua on vastassa Johtimen dynaaminen porukka ja osaava esimies, jotka tukevat sinua läpi työsuhteesi.

Tarjoamme
-Erinomaisen mahdollisuuden päästä hyppäämään päivittäistavarakaupan maailmaan joustavasti
-Kattavan perehdytyksen - kuljet alkuun kokeneemman myyntiedustajan matkassa
-Joustavuutta - vuorot on hyvin sumplittavissa koulusi kanssa
-Mielenkiintoisen ja kattavan työnkuvan - erityisesti täysosuma liikkuvasta työstä pitävälle
-Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi

Etsimme
-Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa, opinnot voivat olla kesken (esim. tradenomi)
-Myynti- ja markkinointihenkisyyttä - edustat brändejä myymälöissä
-Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
-Ajokortti ja auto
Katsomme eduksi myynnin ja päivittäistavara kokemuksen sekä kiinnostuksen alaan.

Menestyäksesi roolissa olet:
-Reipas ja mukaudut uusiin tilanteisiin nopeasti
-Sosiaalinen ja sanavalmis
-Huolellinen
Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.
Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Markkinointitoimisto Johdin Oy
Johdin on myynninedistämisen ammattilainen. He auttavat asiakkaitaan kasvattamaan myyntiä ketjutason sisäänmyynnistä aina kuluttajan ostoskoriin asti.
Www

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/myyntiedustaja-osaaikainen-markkinointitoimisto-johdin-kuopioitasuomi/4I55IQ?i=0

Jaa ilmoitus