Opiskelijatöihin.fi

Tempore Henkilöstöpalvelut Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
Voit itse valita työvuorosi

Palkkaus
https://tempore.fi/tule-keikkalaiseksi/palkkaus/

Haku päättyy
30.9.2024

Työpaikan lähiosoite
Palokunnankatu 26 13100, Hämeenlinna

Lisätietoja antaa
Jenny Hirvonen, viestinta@tempore.fi

Keikkatöitä ja kesätöitä sote-alan opiskelijoille Pohjois-Savossa

Työtehtävän kuvaus Hei sosiaali- ja terveysalan opiskelija! Kiinnostaisiko sinua keikkatyöt kesällä tai opintojesi ohella? Tempore tarjoaa monipuolisesti keikkatyömahdollisuuksia Pohjois-Savon hyvinvointialueella lähihoitaja- & sairaanhoitajaopiskelijoille. Kauttamme voit keikkailla Pohjois-Savossa yli 60 yksikössä, monella eri paikkakunnalla. Keikkaa on tarjolla muun muassa Siilinjärvellä, Tuusniemellä, Lapinlahdella ja Varkaudessa. Kaikki keikkayksiköt ja paikkakunnat näet verkkosivuiltamme. Palkan maksamme 1-12 päivän sijaisuuksista joka perjantai!

Kauttamme keikkaillessa voit itse päättää missä, milloin ja miten paljon teet töitä! Keikkailu sopiikin siksi loistavasti opintojen tai kesän menojen oheen, sillä voit suunnitella työkalenterisi täysin omilla ehdoillasi. Keikkaillessa pääset myös kätevästi tutustumaan eri toimialoihin ja yksiköihin sekä kartuttamaan kokemusta työelämästä.

Temporen keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti. Katso keikkainfon tallenne ja täytä rekisteröitymislomake verkkosivuillamme www.tempore.fi. Ilmoitamme, jos sinun täytyy varata haastatteluaika. Tämän jälkeen olet valmis keikkailemaan - ensimmäisen keikan voit varata vaikka heti! Tervetuloa keikalle! :)
Www

https://tempore.fi/

Jaa ilmoitus