Opiskelijatöihin.fi

Kermacotta Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
1.6.2024 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES:n mukaan

Haku päättyy
31.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Kermanrannantie 48 79700, Heinävesi

Lisätietoja antaa
Anne Huoman, 0405851350

Kahvilatyöntekijä, ravintolatyöntekijä

Työtehtävän kuvaus Satamakahvila-ravintola Kermacotta etsii kahvila-ravintolatyöntekijöitä kesäksi 2024!

Heinäveden satamassa sijaitseva Satamakahvila-ravintola Kermacotta tarjoaa kesäkaudella ihania kahvilaherkkuja ja maukkaita annosruokia, virvokkeita sekä lähituotteita. Kermacotasta voi vuokrata harrastusvälineitä ja se huolehtii myös kunnan satamapalveluista veneilijöille, kalastajille, karavaanareille ja muille alueella kävijöille.

Haluaisitko viettää kesän kauniin Kermajärven rannan maisemissa Heinävedellä tehden monipuolisia kahvila-ravintolan työtehtäviä?

Työtehtävät sisältävät mm.
• Asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä
• Vitriinituotteiden ja annosruokien valmistusta ja esille laittoa
• Kahvilan siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtimista
• Satamapalveluiden hoitamista, esim. saunan lämmittämistä asiakkaille sekä sähköpyörien, sup-lautojen ja karavaanipaikkojen vuokraamista

Tarjoamme kokoaikaisen työpaikan (tai tunnit sopimuksen mukaan), ruoan työaikana sekä tarvittavat työvaatteet. Lisäksi työntekijät saavat käyttää SUP-lautoja ja puusoutuvenettä vapaa-ajalla.

Oletko asiakaspalvelun moniosaaja ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä? Arvostamme joustavuutta, positiivista asennetta uuden oppimiseen, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja/tai aiempaa kokemusta alalta. Voit olla myös aloitteleva tekijä, mutta toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti perehdytyksen jälkeen. Perehdytämme sinut tehtäviisi hyvin ja meiltä voit aina kysyä neuvoa. Palvelemme asiakkaitamme kesäkaudella päivittäin, myös viikonloppuisin.

Tehtävään valittavilta edellytämme voimassaolevaa hygieniapassia, anniskelupassi katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa ja katsomme englannin kielen taidon eduksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää Annelta: Anne Huoman, p. 040 585 1350 tai lähetä hakemus ja CV sähköpostilla: kermacotta@gmail.com (otsikkoon merkintä ”Työhakemus”).
Www

Jaa ilmoitus