Opiskelijatöihin.fi

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.4.2024

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
huhtikuu

Palkkaus

Haku päättyy
30.4.2024

Työpaikan lähiosoite
Karhumäentie 3 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa Matias Kärkkäinen, puh. 0504426413.

Kesätyöntekijöitä

Työtehtävän kuvaus Haemme
KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ
infraprojekteihimme eri puolilla Suomea

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa erilaiset tiestömme mittaus- ja inventointitehtävät, joita on tarjolla eri puolilla Suomea. Tarkemmat työskentelyalueet selviävät kevään kuluessa. Työtä tehdään itsenäisesti työparin kanssa toimien.
Työ sopii etenkin 1. ja 2. vuoden teknisen alan opiskelijoille haalariharjoitteluksi. Alan aiempi työkoke-mus ei ole välttämätön, sillä työ alkaa kattavalla perehdytyksellä tehtäviin. Tehtävässä ovat tarpeen huolellisuus, oma-aloitteisuus sekä hyvät tiimityötaidot. Ajokortti on työssä välttämätön ja mahdolliset tieturvapätevyydet ovat eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta joustaa työ-ajoissa.
Työn kesto on 2-6 kk aikavälillä huhti-lokakuu. Matkakustannukset majoituksineen tarjoaa työnantaja.
Tervetuloa mukaan mutkattomaan ja rentoon työyhteisöömme oppimaan, osaavat työkaverit ympärillä. HTJ:n sydän on joukko asiallemme omistautuneita asiantuntijoita – tule mukaan kasvattamaan onnis-tumisia kanssamme.
Tutustu meihin osoitteessa htj.fi/ura ja laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 30.4.2023. Mainitse hakemuksessasi, millä ajalla voit työskennellä.
Www

https://tyopaikat.htj.fi/

Jaa ilmoitus