Opiskelijatöihin.fi

Savas Säätiö sr

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
AVAINTA tes

Haku päättyy
31.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Pappilantie 6 74100, Iisalmi

Lisätietoja antaa
asiantuntija Niina Argillander puh. 044 036 3508

Ohjaaja

Työtehtävän kuvaus Ohjaajia, kesätyöpaikat/ Iisalmen ja Kiuruveden yksiköt, Iisalmi
Määräaikainen työsuhde kesälomakauden ajalle (touko-syyskuu), aloitus sekä työsuhteen kesto sopimuksen mukaan.  

Haemme ohjaajia kesätöihin Savas-Säätiön Iisalmen ja Kiuruveden yksiköihin. Savas-yksiköitä Iisalmessa ovat asumispalveluyksiköt Sorsapuiston kodit, Kirkonsalmen palvelukoti, Marjahaan koti, Haipakka-asunnot sekä päivätoimintayksikkö Osallisuustalo AITO ja Kiuruvedellä Kallion koti. Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisten/ autisminkirjon asiakkaiden asumispalveluita ja päivätoimintaa. Asumispalveluissa ohjaajan työ on kolmivuorotyötä ja päivätoiminnassa päivätyötä.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän organisaatiossamme. Yksiköissämme saat ammattitaitoisen henkilökunnan jatkuvan tuen, sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Työssämme olemme mukana asiakkaidemme kaikissa elämän käänteissä iloineen ja suruineen. Sinulta odotamme innokkuutta oppia uutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Mielestämme asenne ratkaisee!  

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan koulutus (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai alalle opiskelu/ alan opinnot. Opiskelijana tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoittelun palkallisena kesän aikana. 
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.  

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 31.3.2024 mennessä
sähköpostitse rekrytointi@savas.fi
Teemme rekrytointeja jo hakuajan aikana. Voit mainita hakemuksessasi yksikön, johon haluaisit hakea. 
Tiedustelut: asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.   Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.  

Www

https://www.savas.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Jaa ilmoitus