Opiskelijatöihin.fi

Veho Oy Ab

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
touko-kesäkuussa

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Takojantie 24 70910, Siilinjärvi

Lisätietoja antaa
Janne Haukipuro / Kuopio p. 010 569 8149

KESÄTYÖ 2023: Työnjohtaja, henkilö- ja hyötyajoneuvot (useampi paikkakunta)

Työtehtävän kuvaus Tule kesätyökaveriksi meille! Haemme porukkaamme Vehon useammalle paikkakunnalle kesätyöntekijöitä työnjohtajan tehtäviin henkilö- ja hyötyajoneuvopuolelle. Takaamme sinulle mielenkiintoisia töitä, rennon työilmapiirin, priimat työkalut ja työtilat sekä ennen kaikkea arvokasta työkokemusta, jonka päälle on hyvä rakentaa mielekästä työuraa!

Haemme kesäksi työnjohtajia henkilöautopuolelle Helsingin Herttoniemeen, Vantaan Airportiin ja Turkuun, ja hyötyajoneuvopuolelle Jyväskylään, Kuopioon, Pirkkalaan ja Vantaan Vehkalaan sekä Vantaan Vauriokeskukseen, jossa korjaamme sekä henkilö- että hyötyajoneuvoja.


Työnjohtajana Veholla

Työnjohtajanamme sinun vastuullasi on ensiluokkaisen asiakaskokemuksemme tuottaminen. Sinulla on myös huoltotoiminnan ja asiakaspalvelun vastuuta, kun huolehdit arkemme jouhevuudesta.

Työ meillä ei ole pelkkää suorittamista vaan myös ongelmanratkaisua, kommunikointia asiakkaalle, kyselyjä maahantuojalle ja yhteistyötä myyntimme kanssa. Hilpeää huumoria unohtamatta!

Uskallamme luvata, että työnjohtajana meillä kartutat kokemusta, josta on sinulle takuulla hyötyä myös myöhemmin urallasi – työkokemustasi kanssamme arvostetaan.Mitä muuta voimme sinulle tarjota?

1) Kanssamme pääset perehtymään autoalan uusimpiin innovaatioihin. Mercedes-Benzin huipputeknologia, autoilun sähköistyminen sekä vastuullisuus tulevat näkymään arjessasi, ja hyvät työvälineet tukevat työtäsi. Ei epäilystäkään, ettetkö kanssamme koe ja opi uutta!

2) Tulet toteuttamaan ja ottamaan vastuuta korkeatasoisesta huoltopalvelusta, jolloin huomiota kiinnitetään pienempiinkin detaljeihin. Saat tehdä työsi niin hyvin kuin osaat – asiakkaidemme parasta ajatellen!

3) Meille sinä olet tärkeä. Meillä työskentelet yhteisössä, jossa toisista välitetään ja autetaan onnistumaan omassa työssä. Myös positiivisuus on läsnä arjessasi.

4) Palkkauksemme on reilu. Onnistuminen työssä voi myös tuoda eteen erityisiä kehitysmahdollisuuksia, ja pyrimme myös rakentamaan sisäisiä urapolkuja.

5) Veho on vastuullinen kesäduunipaikka. Vuonna 2022 Veho sai parhaimman kokonaistuloksen yli 1000 henkilöä työllistävien yritysten kategoriassa. Pidetään rima korkealla tänäkin vuonna!


Näin meillä onnistut

Tarjoamme mielekkäitä haasteita tuleville kesätyönjohtajille. Aikaisempi kokemus autoalalta vastaavista tehtävistä (huolto, vauriokorjaamo tai automaalaamo) ja/tai alan opinnot nähdään etuna.

Meille tärkeää on myös oikeanlainen asenne tähän työhön. Se tarkoittaa rehtiä, ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen tähtäävää työskentelyotetta sekä rohkeutta ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä.

Onnistumistasi edesauttaa, jos olet organisointitaitoinen, oma-aloitteinen ja kykenevä reagoimaan nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Et myöskään kammoksu sosiaalisia tilanteita.

Tulet työssäsi käyttämään erilaisia järjestelmiä, kuten Automasteria, joten tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla kykyä käyttää sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Työssäsi tarvitset myös B- tai C-ajo-oikeutta. Jos englantia taidat, siitä on ehdottomasti sinulle hyötyä.Voisitko sinä olla tuleva kesätyökaverimme?

Mikäli kiinnostuit, voit hakea tehtäviin täyttämällä oheisen hakulomakkeen 31.3.2023 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi mihin toimipisteeseen haet.

Käymme hakemuksia läpi, tapaamme tehtävästä kiinnostuneita ja saatamme täyttää paikkoja jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.


Nähdään Veholla!Veho on suomalainen, 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Liikevaihtomme 2021 oli 1 410 miljoonaa euroa ja meitä veholaisia on yli 2000. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Vuonna 2022 Veho sai Great Place To Work® (GPTW) -sertifikaatin ensimmäistä kertaa kaikissa toimintamaissaan sekä parhaimman kokonaistuloksen Vastuullinen kesäduuni -kyselyssä yli 1000 henkilöä työllistävien yritysten kategoriassa.

Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus ylittää odotukset. Sen saa aikaan henkilöstö, jonka hyvinvoinnista ja osaamisesta pidämme huolta. Meillä kaikilla veholaisilla on jatkuva halu oppia uutta ja intohimo olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.
Www

https://ura.veho.fi/jobs/2324038-kesatyo-2023-tyonjohtaja-henkilo-ja-hyotyajoneuvot-useampi-paikkakunta

Jaa ilmoitus