Opiskelijatöihin.fi

BikeTaxi Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan / 30.4.

Palkkaus
Kannustava provisio

Haku päättyy
1.4.2023

Työpaikan lähiosoite
Trubenkuja 1 70500, Kuopio

Lisätietoja antaa
Miika Keihänen / 050 3634 793

Pyörätaksinkuljettaja

Työtehtävän kuvaus Kesän positiivisin työpaikka – Biketaxilla!

Biketaxi on kuopiolaisen Biketaxi Oy:n omistama brändi. Biketaxien kyytiin voit nousta jo yhteensä 14:ssä eri kesäkaupungissa ympäri Suomea. Palkkaamme yhteensä yli 150 reipasta nuorta kesätyöntekijää, joista 15 Kuopioon!

Oletko sosiaalinen, myyntihenkinen ja nautit asiakaspalvelusta? Miten olisi sporttinen kesätyö pyörätaksin kuljettajana? Tässä kesätyöpaikassa pystyt omalla aktiivisuudellasi luomaan itsellesi rennon, mutta silti liikunnallisen työpäivän sekä antamaan asiakkaille uudenlaisia, unohtumattomia elämyksiä Kuopion kesäisessä katukuvassa.

Tehtävänämme on tarjota ekologisia elämyskyytejä asiakkaillemme Kuopion keskustassa ja sen lähialueilla käyttäen sähkötoimisia riksoja. Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis on meille itsestäänselvyys! Biketaxi on valittu Kuopion parhaaksi palveluyritykseksi vuonna 2019 sekä 2021.

Palveluihimme kuuluu asiakkaiden nouto sovitusta paikasta, erilaiset kiertoajelut ja kyytiin voi nousta myös lennosta. Kyyditsimme kesällä 2022 lähes 20 000 asiakasta, mikä näkyi positiivisesti myös työntekijöiden palkkapussissa. Koko ketjun asiakasmäärä oli lähes 200 000 asiakasta.

Palkkaamme useita koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä! Kokoaikaisena työntekijänä viikkotyöaika on noin 30-35 tuntia. Työviikko koostuu arkipäivien päivävuoroista sekä viikonlopun ilta -ja yövuoroista. Osa-aikaisena työntekijänä työtunnit vaihtelevat 4–30 h/vk. Työ ei vaadi huippukuntoa. Biketaxilla työajat painottuvat pääsääntöisesti viikonlopun ilta- ja yövuoroihin. Työtä tehdään kuitenkin myös päivävuoroissa.

Osa opiskelijoista, alasta riippuen voi suorittaa meillä palkallisen työssäoppimisjakson kesän aikana. Maksamme työssäoppijoille normaalia palkkaa koko työssäoppimisjaksolta.

Työn palkkaus pohjautuu kannustavaan provisioon. Keskiansio viime kesän työntekijöillä (kuopio 15 hlö) oli yli 14,2€/h. Palkan lisäksi työntekijät valitsevat nimettömästi muista Kuopion työntekijöistä kuukauden työntekijän/huipputyypin! Kuukauden työntekijän palkinnot jaetaan kesä, -heinä, -ja elokuussa ja työntekijä palkitaan kunniataululla sekä 100 € bonuksella.

Me olemme joustava kesätyöpaikka ja meillä voit työskennellä myös vaikka toisen työn ohessa tai vain silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme mahdollisuuden toimia kevytyrittäjänä yhteistyökumppanimme palvelun kautta. Toimiessa kevytyrittäjänä keskituntiansio nousee n. 2,8€/h.

Biketaxin Kuopion työtyytyväisyysprosentti oli kesällä 2022 huimat 94%. Koko ketjun työtyytyväisyys (14 kaupunkia/143 työntekijää) 85,5%. Lisäksi meillä on kymmeniä työntekijöitä, jotka ovat olleet töissä useampana kesänä peräkkäin. Meillä työntekijöistä pidetään huolta. Työnteko on hauskaa ja työyhteisöstä tulee kesän aikana todella tiivis. Biketaxilla pääset mukaan energiseen tiimiin, jossa saat takuulla kesän aikana useita uusia ystäviä.

Tehtävässä pärjäät, mikäli olet avoin, sosiaalinen ja tykkäät olla tekemisissä mahtavien ihmisten kanssa. Tarjoamme hienon mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelijana sekä kehittää Suomen ainoan sähköpolkupyörätaksiyrityksen toimintaa Kuopiossa, Biketaxin kotikaupungissa.

Työntekijöiden mielestä tämä työ ei tunnu työltä. Biketaxin työntekijänä olet meille tärkeä ja teemme kaikkemme, että viihdyt meillä!

Työssä vaaditaan 18-vuoden ikää, B-ajokorttia sekä riittävää ajokokemusta.

Kaikki hakemukset tulee lähettää osoitteessa www.biketaxi.fi/rekry

Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kesälle 2022 kaikki työpaikat olivat täytetty helmikuun lopussa.
Www

https://www.biketaxi.fi/rekry

Jaa ilmoitus