Opiskelijatöihin.fi

Sarastia Rekry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2023

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
Milloin tahansa

Palkkaus
https://www.sarastiarekry.fi/palkkaesimerkit/

Haku päättyy
31.3.2023

Työpaikan lähiosoite
- -, Hämeenlinna

Lisätietoja antaa
Jenny Hirvonen, viestinta@sarastiarekry.fi

Keikkatöitä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille Pohjois-Savossa!

Työtehtävän kuvaus Hei sosiaali- ja terveysalan opiskelija! Kiinnostaisiko sinua joustava keikkatyö, jota voit tehdä helposti opintojen ohella? Sarastia Rekry tarjoaa monipuolisesti keikka- ja kesätyömahdollisuuksia Pohjois-Savon alueella lähihoitaja- & sairaanhoitajaopiskelijoille. Kauttamme voit keikkailla Pohjois-Karjalassa Varkaudessa, Siilinjärvellä, Lapinlahdella ja Tuusniemellä. Kaikki keikkayksiköt ja paikkakunnat näet verkkosivuiltamme: https://www.sarastiarekry.fi/tyontekijalle/tyoyksikot/. Palkan maksamme 1-12 päivän sijaisuuksista joka perjantai!

Kauttamme keikkaillessa voit itse päättää missä, milloin ja miten paljon teet töitä! Keikkailu sopiikin siksi loistavasti opintojen oheen, sillä voit suunnitella työkalenterisi täysin opintojesi ehdoilla. Keikkaillessa pääset myös kätevästi tutustumaan eri toimialoihin ja yksiköihin sekä kartuttamaan kokemusta työelämästä.

Sarastia Rekryn keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti. Osallistu keikkainfoon verkkosivuillamme www.sarastiarekry.fi ja varaa pikahaastatteluaika verkkosivujemme ajanvarauskalenterista tai soittamalla numeroon 03 621 3900. Haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan - ensimmäisen keikan voit varata vaikka jo haastattelussa!

Tervetuloa keikalle! :)
Www

https://www.sarastiarekry.fi/

Jaa ilmoitus