Opiskelijatöihin.fi

2M-IT / Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.10.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
14.10.2022

Työpaikan lähiosoite
- -, -

Lisätietoja antaa
Anni-Lotta Hiirsalmi

Sovellusasiantuntija Service Deskiin, 2M-IT, etätyö (mahdollisuus lähityöhön 2M-IT:n toimistoilla)

Työtehtävän kuvaus Hei sinä, asiakaspalveluhenkinen IT-osaaja! Etsitkö monipuolista työtehtävää tietotekniikan ja mielenkiintoisten haasteiden parista? Meillä on auki paikka juuri sinulle, joten lue lisää ja hae paikkaa jo tänään. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löytyessä.


Kuvaus

Asiakkaamme 2M-IT kehittää palvelujaan ja haemme 2M-IT:n Tukipalveluiden yksikköön sovellusasiantuntijaa Service Deskiin. Työn voit perehdytyksen jälkeen tehdä etänä, joten haku ei rajoitu toimipisteiden alueisiin. Jos kuitenkin haluat toimia toimistolta käsin, toimipisteitä löytyy ympäri Suomen. Tiimisi työskentelee Pohjanmaalla, ja tiimikavereita löytyy ainakin Vaasasta, Pietarsaaresta, Turusta, Porista ja Kokkolasta.


Työtä tehdään arkisin 7-17 välillä, muutamassa eri vuorossa, 37.5 tuntia viikossa. Tarvittaessa 2M-IT:n päästä löytyy joustoa työvuorojen suhteen esimerkiksi opintojen viimeistelemiseksi. Talon sisällä on myös kehittymismahdollisuuksia, joten työ sopii erinomaisesti niin ensimmäiseksi työpaikaksi opintojen jälkeen, kuin esimerkiksi alan vaihtajille.


Tarjoamme

-Perehdytyksen työtehtäviin
-Säännöllisyyttä ja joustoa sopivassa suhteessa
-Rennon ja hyvän työilmapiirin
-100% etätyömahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä .


Työtehtävä

-Palvelupyyntöjen ja häiriöiden vastaanotto asiakkailtamme puhelimen sekä muiden yhteydenottokanavien kautta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu palvelupyyntöjen ja häiriöiden ratkaisu sekä reititys.
-Pääte- ja oheislaitteiden häiriöiden esiselvitys ja ratkaisu
-Sovellusten asennukset ja päivitykset
-Loppukäyttäjien opastus ja neuvonta
-Ohjeiden ylläpitäminen


Etsimällämme henkilöllä on

-Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi datanomi, tai muuten hankittu sopiva osaaminen
-Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito, suullisesti ja kirjallisesti
-Kokemus Service Desk työskentelystä ja asiakaspalveluosaamisesta nähdään eduksi
-Myös kokemus sote- ja kuntasektorin toimintaympäristöstä ja tietojärjestelmistä ja/tai sairaalamaailmasta nähdään eduksi


Etsimämme henkilö on

-Asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija
-Paineensietokykyinen
-Oma-aloitteinen ja itsenäinen


Muuta tietoa

-Aloitus: Sopimuksen mukaan
-Kesto: toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
-Sijainti: etätyö tai valitsemasi 2M-IT:n toimisto
-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä 2M-IT:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus

2M-IT on sote-toimialan tuntija, visionääri ja tukipiste. He kehittävät ratkaisuja sosiaali- ja terveys­palveluiden kehittämiseksi, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. He kantavat yhteiskuntavastuunsa julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten välillä.

Suurimmat 2M-IT:n omistajat ovat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun kaupunki, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä, Vaasan sairaanhoitopiiri sekä Porin kaupunki.

Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/sovellusasiantuntija-service-deskiin-2mit-etatyo-mahdollisuus-lahityohon-2mitn-toimistoilla/15081444

Jaa ilmoitus