Opiskelijatöihin.fi

Provina Tekstiilipalvelut - Textilservice Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.4.2024

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
sopimuksen mukaan

Salary
sopimuksen mukaan

Applying ends
1.4.2024

Work place address
Tuottajantie 36 60100, SEINÄJOKI

More information from
Susanna Suorauha, puh. 050 570 5930

Tuotepäällikkö tekstiilipalveluihin

Work description Provina Tekstiilipalvelut - Textilservice Oy on erittäin kokenut erityisesti sosiaali- ja terveysalan tekstiilipalveluita tarjoava ja kasvava yhtiö, jonka asiakaskunta muodostuu pääasiallisesti sairaaloista, terveyskeskuksista, hoiva- ja hoitolaitoksista sekä päiväkodeista Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Olemme tuottaneet tekstiilien vuokraus- ja pesulapalveluita omistajillemme yli 50 vuoden ajan. Työllistämme noin 70 työntekijää nykyaikaisessa tuotantolaitoksessamme Seinäjoella. Sertifioidut hygienia- ja ympäristölaatujärjestestelmämme varmistavat korkean laadun ja vastuullisuuden toiminnassamme.


Haemme Tuotepäällikköä uuteen rooliin Seinäjoelle

Tule osaksi innovatiivista tiimiämme Provinaan! Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa haemme täysin uuteen rooliin tekstiilialan teknologisten ja toiminnallisten ratkaisujen osaajaa vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Tuotepäällikön tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tekstiilipalvelualan tulevaisuuteen ja edistää vastuullisuutta toiminnassamme.

Mitä tuotepäällikön tehtävä pitää sisällään?
Tuotepäällikkönä vastaat mm. asiakastarpeiden teknologisesta ymmärryksestä, tekstiilien elinkaaren hallinnasta, hankinnoista, toimittajayhteistyöstä ja toimittajien auditoinnista, mallistojen kehityksestä, kysynnän ja tarpeiden ennustamisesta, tuotekehityksestä ja testausprosesseista sekä tuotetietojen ylläpidosta. Osallistut vastuullisuustyöhömme ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Työskentelet tiiviisti asiakkaidemme ja toimittajien lisäksi oman myyntitiimimme ja tuotannon kanssa.

Mitä tuotepäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää?
Sinulla on alan korkeakoulututkinto, esim. tekstiili- ja materiaalitekniikan insinööri/DI, vestonomi, artenomi tai TaM (muoti- ja tekstiilisuunnittelu) tai kokemusta ja vahvaa materiaali- tai tekstiiliteknologista osaamista. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksesi vaatetuksessa käytetyistä tekstiilimateriaaleista sekä teollisesta ympäristöstä toimimisesta, erityisesti pesulatoiminnan tai tekstiilivuokrauksen alalta.

Asiantuntijana ylläpidät osaamistasi seuraamalla alalla tapahtuvia muutoksia ja teknologista kehitystä niin materiaalien kuin tuotantoprosessienkin osalta. Olet innovatiivinen ja analyyttinen, nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa erilaisten kehitysprojektien parissa. Työskentelet järjestelmällisesti ja ratkaisukeskeisellä otteella ja sinulla on vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kokemusta toimistojärjestelmien käytöstä. Englannin kielen osaamisesi on riittävä työskennelläksesi kansainvälisten sidosryhmien kanssa.

Entä mitä meillä on tarjottavana sinulle?
Tuotepäällikkönä pääset työskentelemään roolissa, jossa oman osaamisen ylläpidon ja kehittämisen vaatimukset varmistavat jatkuvan kasvusi asiantuntijana. Saat vastuullesi laajan tehtäväsisällön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ja jättämään kädenjälkesi niin Provinan kuin koko alan tulevaisuuteen. Jos arvoihisi kuuluvat vastuullisuus ja kehitysmyönteisyys, pääset työskentelemään arvojesi mukaisessa työympäristössä.

Omistuspohjamme tekee meistä vakaan työnantajan, jota myös kasvumme tukee. Työtehtävistä johtuen työ vaatii tiivistä läsnäoloa tuotantolaitoksessamme Seinäjoella, jossa työskentelemme joustavasti liukuvalla työajalla ja osittaisella etätyömahdollisuudella. Työ vaatii myös jonkin verran pääosin työpäivän aikana tapahtuvaa matkustamista.

Elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä Seinäjoki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääradan varrella ja tarjoaa yksilöille ja perheille turvallisen elinympäristön sekä monipuolisia työ-, opiskelu-, asumis- ja harrastusmahdollisuuksia.

Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävästä antaa ke 13.3. klo: 8-9.30, ti 19.3. klo: 11-13 ja ke 27.3. klo: 14-16 asiakkuusjohtaja Susanna Suorauha, puh. 050 570 5930.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhdessä HR Roihu Consulting Oy:n kanssa. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-konsultti Elina Harjuun, elina.harju@hrroihu.fi tai 040 724 9985.

Hakuohjeet:
Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat olla osa kehittyvän ja vastuullisen tekstiilipalvelun tulevaisuutta, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.4.2024 osoitteella rekrytointi@hrroihu.fi.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään viikoilla 15-16 ja rekrytointiprosessi on tavoitteena saada päätökseen huhtikuun loppuun mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Www

https://www.provina.fi/

Share