Opiskelijatöihin.fi

Sospro Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2023

Work type
Summer work

Work duration
1 - 3 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
TES

Applying ends
28.2.2023

Work place address
Useita 36280, Kangasala

More information from
Maiju Mattila, 0505755567

Kesätyöntekijä lastensuojeluun

Work description Hei opiskelija tai jo valmistunut osaaja! Tule kesätyöntekijäksi lastensuojeluun!

Etsimme nyt lastensuojelun sijaishuollon asuinyksiköihimme Pirkanmaalla, Satakunnassa, Kanta-Hämeessä, Etelä-Pohjanmaalla ja Varsinais-Suomessa kesätyöntekijöiksi lastensuojelun ohjaajia. Yksikkömme ovat lastensuojelun sijaishuollon perus- ja erityistason asuinyksiköitä, joissa asuu 9–17-vuotiaita lapsia. Pääset lukemaan lisää yksiköistämme täältä: https://sospro.fi/toimipisteet/ .

Tarjoamme sinulle:

Työyhteisön, jossa yksilöllinen hyväksyntä ja keskinäinen luottamus on kaiken toiminnan perusta.
Mahdollisuuden oppia lastensuojelun toimialasta vakituisen henkilöstön tukemana.
Kattavan työterveyshuollon ja sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen (yhteistyötaho OP Pohjola). Työterveyden digiklinikan palvelut ovat käytössäsi 24/7.
Palkka tehtävässä on koulutuksesta ja tehtävästä riippuen yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen (G19-G24). Lisäksi saat vuorotyöhön liittyviä haittalisiä.

Voit olla jo kokemusta kartuttanut ammattilainen, mutta sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lastensuojelusta. Osaava ja lämminhenkinen työyhteisömme perehdyttää sinut tehtävään! Työ lastensuojelun asuinyksikössämme on kolmivuorotyötä, joten se sisältää päivävuorojen lisäksi ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne sijoittuvat joustavasti kesän ajalle. Lisäksi meillä on tarvetta ympäri vuoden tarvittaessa töihin kutsuttaville tuntityöntekijöille.

Arvostamme:

Aktiivista, osallistavaa ja asiakaslähtöistä työotetta,
hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimi- ja verkostotyötaitoja,
nuorten käytöshäiriöiden, neuropsykiatrisen- ja psykiatrisen hoitotyön osaamista sekä
kykyä oppia, arvioida ja kehittää omaa työtä.

Lisäksi edellytämme ohjaajilta ohjaus- ja kasvatusalan tai sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa tai AMK-tutkintoa. Osaan tehtävistä voimme harkita myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, kunhan sinulla on suoritettuna opinnoista työsuhteen alkaessa jo vähintään 2/3.

Työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tutustu meihin ja ota yhteyttä! Hakuaika on auki 28.2.2023 asti. Voit myös olla yhteydessä tehtäviin liittyen suoraan henkilöstöasiantuntija Maiju Mattilaan (+358505755567, maiju.mattila@sospro.fi).

Voit myös tutustua tehtävään lukemalla entisen kesätyöntekijämme Ellin kokemuksia kesätyöpaikasta lastensuojelussa täältä

Sospro on kotimainen lastensuojelualan yritys, joka tuottaa monipuolisia ja laadukkaita sijais- ja avohuollon palveluita Etelä-Pohjanmaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Työmme perustana on usko lapsessa olevaan hyvään. Arvomme ovat rohkeus, yksilöllisyys, osallisuus ja luottamus.
Www

https://sospro.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=481&rmlang=FI

Share