Opiskelijatöihin.fi

Software Point

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 3.6.2022

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
3.6.2022

Work place address
Metsänneidonkuja 6 02130, Espoo

More information from
Kiira Ojala / +358 50 553 7760

Solution Consultant (Software Development)

Work description Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo, etätyö
Haku-DL: 3.6.2022

Software Point etsii nyt kasvunsa tueksi ohjelmistokehitykseen erikoistunutta Solution Consultantia!

Software Point toimittaa eri alojen laboratorioille suunnattuja tiedonhallinta- eli LIMS-ratkaisuja (Laboratory Information Management System). Asiakaskunta kattaa teollisuudenalojen arvostettuja brändejä ja merkittäviä viranomaistahoja - yksityiseltä sekä julkiselta sektorilta. LabVantage LIMS-ratkaisut räätälöidään laboratorioiden ammattilaisten tarpeiden mukaan tukemaan laboratorion toimintaa esimerkiksi erilaisten näytteiden kirjauksissa, analysoinnissa ja raportoinnissa. Lue lisää Software Pointin ratkaisuista täältä.

Solution Consultantina toimit keskeisessä roolissa LabVantage LIMS-ratkaisujen implementoinnissa, integroinnissa ja ylläpidossa asiakasyrityksille. Rakennat LIMS-ratkaisuja ohjelmistokehityksen menetelmin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, ja huolehdit olemassa olevien ratkaisujen teknisestä ylläpidosta yhdessä muun projektitiimin kanssa. LIMS-ohjelmistoja kehitetään Javaa, JavaScriptiä ja SQL:ää hyödyntäen. Ohjelmiston ominaisuuksia ja toimintoja voidaan myös muokata siihen sisällytetyllä konfiguraatiotyökalulla. Ohjelmistojen kehitys on lähtökohtaisesti fullstack-painotteista, mutta osaamisestasi riippuen voit keskittyä myös frontend- tai backend-puolelle. Teknisten työtehtävien lisäksi toimit yhteistyössä asiakkaiden kanssa määritellen heidän teknisiä tarpeita ratkaisun ominaisuuksille esimerkiksi määrittely- ja projektipalavereiden merkeissä.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinussa yhdistyvät asiakaslähtöisyys sekä into ohjelmistokehitykseen. Saat tehtävään erittäin kattavan perehdytyksen. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä vähintään parin vuoden ajalta, sekä vahvan osaamisen Javan, SQL:n ja JavaScriptin parista. Tehtävä sisältää tiivistä yhteydenpitoa niin asiakkaiden kuin sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen työskentelytyyli ovat edellytykset tehtävässä menestymiselle. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti etänä, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä Espoon toimistolta käsin vähintään perehdytyksen ajan.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitusajankohtasi on neuvoteltavissa, mutta ajoitamme mielellämme aloituksesi siten, että pääset mukaan Software Pointin 30-vuotisen juhlavuoden kunniaksi järjestettävälle matkalle elokuussa yhdessä kollegoidesi kanssa!

Software Point tarjoaa sinulle:
-Työpaikan, jossa viihdytään avoimen, keskustelevan ja oma-aloitteisuutta tukevan kulttuurin vuoksi
-Vaihtelevat työtehtävät sekä erilaisia aloja edustavat, mielenkiintoiset asiakkaat
-Tehtävän, jossa pääset näkemään oman työsi jäljen konkreettisina ominaisuuksina tuotteen toimivuudessa
-Mahdollisuuden urakehitykseen esimerkiksi teknisen projektipäällikön roolissa kiinnostuksestasi riippuen
-Espoon toimistolla vapaasti käytössä olevan kuntosalin ja viikottaiset aamupalatarjoilut
-SmartumPayn tuomat virike-, ateria- ja työmatkaedut ja yrityksen sponsoroinnin urheilutapahtumiin osallistumiseen
-Mehiläisen monipuolisen työkykyturvapalvelun sisältäen vuosittaisen hammastarkastuksen
-Kattavan vakuutuspaketin sis. mm. vapaa-ajan vakuutuksen
-Neurosonic-divaanin vapaan käytön Espoon toimistolla
-Joustavan työajan sekä etätyökäytännön

Sinulta toivomme:
-Aikaisempaa soveltuvaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä
-Sujuvia Java-, SQL- ja JavaScript-ohjelmointitaitoja
-Ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä hyviä viestintätaitoja eri sidosryhmien kanssa
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa - ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
-Mahdollisuutta matkustaa tarvittaessa (0-5 päivää/kk)

Eduksi katsomme:
-Harrastuneisuuden ohjelmoinnin parissa
-Relevantin opintotaustan
-Laboratorioalan tai muun soveltuvan alan kokemuksen

Mikäli kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi viimeistään 3.6.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/133506/create/ . Voit halutessasi mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Software Pointiin voit tutustua lisää osoitteessa: https://softwarepoint.com/ Tehtävästä, hakuprosessista ja aikatauluista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäällikkö Kiira Ojalalta (kiira.ojala(at)atalent.fi, +358 50 553 7760).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Software Pointin palvelukseen.

30 vuotta täyttävä Software Point on Pohjois-Euroopan johtava laboratiorioiden tiedonhallintaratkaisuja (LIMS, Laboratory Information Management System) toimittava yritys. Olemme toimittaneet innovatiivisia LIMS- ja biopankkiratkaisuja yli 500 julkisen ja yksityisen sektorin laboratorioon kaikilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien esimerkiksi terveydenhuolto, lääketeollisuus, biotekniikka, energia, ympäristö, elintarvike-, metsä-, pakkaus-, teräs- ja kemian alat.

Asiakkaamme edustavat arvostettuja brändejä ja luotettavia viranomaistahoja, jotka tunnetaan huippuluokan R&D-, valmistus- ja analyyttisistä palveluistaan. Software Point työllistää 110 omistautunutta asiantuntijaa pääasiassa Suomessa mutta myös Ruotsissa ja Norjassa, joilla on kattava IT- ja laboratoriotausta sekä erinomainen asiakaspalveluasenne.
Www

https://softwarepoint.com/

Share