Opiskelijatöihin.fi

Venue Finland Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.6.2022

Work type
Part-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Heti

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
30.6.2022

Work place address
Perintötie 01510, Vantaa

More information from
Veera Nurmi, 0405047465

Promoottori

Work description Etsimme jatkuvasti innokkaita, reippaita ja myyntihenkisiä tekijöitä ympäri Suomen! Kokemusta tärkeämpää tässä tehtävässä on persoonasi. Menestyäksesi tehtävässä olet iloinen energiapakkaus, joka on vahvimmillaan sosiaalisissa tilanteissa. Tartut myös herkästi tuumasta toimeen ja osaat mukautua vaihtuviin tilanteisiin. Meillä pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta myynnin ja markkinoinnin parissa erilaisissa, kiinnostavissa työtehtävissä. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai lisätyöksi. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Tarjoamme erilaisia projekteja tunnetuilla asiakkaillamme ympäri Suomen. Tarjolla on monenlaisia edustustehtäviä erilaisissa tapahtumissa, messuilla, sekä maistatusten ja näytejakelun parissa. Myös sisällöntuotanto, juontotehtävät, asiakaskontaktoinnit ja vaikuttajamarkkinointi ovat osana Venue Finlandin palvelutarjoomaa. Tehtävät räätälöidään kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan – saat itse valita, mitä keikkoja teet ja milloin!

Tarjoamme sinulle:
joustavan projektin silloin kun sinulle sopii
kannustavan, iloisen yhteisön
innostavia toimeksiantoja
kilpailukykyisen korvauksen

Odotamme sinulta:
oma-aloitteisuutta, energisyyttä ja positiivisuutta
asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta (esim. kesätyö, harjoittelu tai muu kokemus ihmisten parissa työskentelystä)
sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi)
arvostamme myös aktiivisuutta sosiaalisen median kanavissa

YRITYS
Venue Finland Oy tarjoaa asiakkailleen oikeat ihmiset aitoihin kohtaamisiin. Tuotamme mieleenpainuvia toteutuksia asiakkaillemme ympäri Suomen vuosien kokemuksella. Palvelumme koostuvat tapahtumahenkilöstön tarjoamisesta asiakkaidemme tilaisuuksiin, myynninedistämisestä, videotuotannoista, puhelintyöstä, sekä vaikuttajamarkkinoinnista. Suurin osa asiakkaistamme toimii urheilun, sekä elintarvike- ja autoteollisuuden parissa.

Lähetä CV ja avoin, kuvallinen hakemuksesi osoitteeseen veera@venuefinland.fi. Lisätietoja löydät sivuiltamme www.venuefinland.fi.

Lisätietoja tehtävästä:
Veera Nurmi
040 504 7465
veera@venuefinland.fi
Www

http://venuefinland.fi

Share