Opiskelijatöihin.fi

Insinööri

Sex
Male

Ikä
24 years

School
Savonia UAS

Starting year
2022

Field of study
Tietotekniikan tutkinto-ohjelma

Specialization
Insinööri

Work fields seeking

IT

Work areas seeking

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Summer work

Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
Special skills

Computer skills
Mökkivarausjärjestelmä
Tässä 4 hengen kurssiprojektissa rakensimme työpöytäsovelluksen, joka mahdollistaa yrityksen mökkivarausten hallinnan. Projektissa käytimme C#:aa, GitHubia ja MySQL:ää. Olin vastuussa kaikista tietokantaan liittyvistä tehtävistä, kuten mökkivarausten päällekkäisyyksien estämisestä ja kommunikoinnista backendin ja tietokannan välillä.

Pelifoorumi nettisivu
Rakensin full-stack pelifoorumi verkkosivuston, jossa käyttäjät voivat keskustella peleihin liittyvistä aiheista. Kuka tahansa voi lukea viestejä, mutta osallistuminen vaatii kirjautumisen. Todentamiseen backend käyttää JWT-tokeneita. Frontend on rakennettu Reactilla, backend Node.js:llä ja tietokantana toimii MongoDB:n avulla.

Profession related special skills
Olen suorittanut nämä ohjelmointiin liittyvät kurssit:
Tiedonhallinta ja SQL | 5
C# (ohjelmointi I) | 4
C# (ohjelmointi II) | 5
java (ohjelmointi III) | 5
web ohjelmointi 1 | 5
ohjelmistotuotanto | 5

Additional text
Etsiessänne osaavaa ja monipuolista backend-kehittäjää sekä järjestelmäarkkitehtia, voin tuoda tiimiinne laajan kokemuksen, nopean ongelmanratkaisukyvyn ja vankat taidot tietokantarakenteiden suunnittelussa. Olen intohimoinen ohjelmistokehittäjä, joka on erikoistunut backend-kehitykseen ja systeemien kokonaisvaltaiseen hahmottamiseen.

Minun vahvuudet ovat:

Vahva tekninen osaaminen: Osaan hallita useita ohjelmointikieliä, erityisesti Python, C# ja JavaScript. Tämä monipuolisuus antaa minulle kyvyn valita parhaiten projektin tarpeisiin sopiva teknologia.

Tietokantarakenteiden suunnittelu: Olen kokenut tietokantarakenteiden suunnittelija, mikä on olennaista tehokkaan ja skaalautuvan backend-järjestelmän toteutuksessa. Tunnen eri tietokantamallit ja osaan valita oikeat työkalut projektin vaatimusten perusteella.

Ongelmanratkaisukyky: Olen nopea ongelmanratkaisija ja nautin uusista haasteista. Voin tuoda tehokkaita ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin.

Systeemien kokonaisvaltainen hahmottaminen: Kykyni hahmottaa systeemit kokonaisuutena auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan järjestelmiä, jotka ovat sekä toimivia että helppohoitoisia.

Jatkuvan oppimisen asenne: Olen innokas oppimaan uutta ja pysyn ajan tasalla uusimmista teknologioista ja kehityssuuntauksista. Olen valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja laajentamaan osaamistani.

Tiimissänne näen mahdollisuuden tuoda panokseni projektien tehokkaaseen etenemiseen ja luoda kestäviä, skaalautuvia backend-ratkaisuja.

Know-how in the web: https://github.com/EmilFrisk1?tab=repositories

Contact
Errors    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check