Opiskelijatöihin.fi

Rakennusmestarin tutkinto-ohjelma

Sex
Female

Ikä
35 years

School
Savonia UAS

Starting year
2021

Field of study
Rakennustekniikka

Specialization
Rakennusmestarin tutkinto-ohjelma

Work fields seeking

Construction, Technology

Work areas seeking

Iisalmi, Juankoski, Kuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Siilinjärvi, Varkaus

Work types seeking

Internships, Summer work

Education
  • Savon ammatti- ja aikuisopisto, Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Lähihoitaja, graduated 2014
  • Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, Vaatetusartesaani, graduated 2010
Work experience
  • Lujatalo Oy, 5/2022 - 7/2022, Rakennustyöt terveyskeskustyömaalla
  • Mehiläinen Oy, 4/2014 - jatkuu edelleen..., Hoito- ja hoivatyöt vahustenhuollossa
  • Posti Group Oyj, 9/2010 - 1/2011, Työtehtävät Postin hinnoittelupalvelussa
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
  • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
Microsoft Office - Hyvä
AutoCAD - Perusteet
Revit - Perusteet
Tekla Structures - Perusteet

Profession related special skills
Hygieniapassi
Työturvallisuuskortti
Ajokorttiluokka B

Additional text
Olen kolmannen vuoden rakennusmestariopiskelija. Aiempi työhistoriani on hoitoalalta, josta minulla on kokemusta vajaan kymmenen vuoden ajalta. Viihdyin hoitotyössä, mutta minulle tuli halu kokeilla jotain muuta, ja näin hain opiskelemaan rakennusalaa. Vajaan kolme vuotta alaan tutustuttuani voin sanoa, että olen tehnyt oikean valinnan. Rakennusala on monipuolinen, kehittyvä ja alalla pystyy aina oppimaan uutta. Nyt haluaisin todella päästä viemään käytäntöön oppimiani asioita ja siksi haen harjoittelupaikkaa työnjohtotehtäviin ensi kesälle.

Aiempaa kokemusta rakennusalalta minulta löytyy yhden kesän verran, kun työskentelin harjoittelijana rakennustöissä terveyskeskustyömaalla. Lähdin innoissani harjoitteluun ja opinkin joka päivä jotain uutta, mm. työmaan yleisistä käytänteistä, sekä rakentamisesta itsestään. Pääsin tekemään tehtäviä myös itsenäisesti aina maalaamisesta vika- ja puutelistojen korjauksiin. Oli varsin kiinnostava ajatus päästä jättämään rakennukseen oman käden jälki. Harjoittelussani pääsin seuraamaan sivusta työnjohtajan vastuullisia tehtäviä, joihin tarvitaan ongelmanratkaisukykyä ja sosiaalisia taitoja, muutamia mainitakseni.

Parhaita puolia minussa on avoimuus uusien asioiden kohtaamiseen, positiivinen asenteeni sekä ihmistuntemukseni. Hoitoalalta saatuina oppeina voisin sanoa, että olen tottunut nopeisiin muutoksiin tilanteissa, en pelkää paineen alla työskentelyä ja että hommani hoidan loppuun saakka. Työelämän yleiset pelisäännöt ovat myös minulla hallussa.

Ensi kesänä olen jo kolme vuotta kerryttänyt oppeja koulun penkillä, mutta iso osa tulevaan ammattiini kasvamista tapahtuu käytännössä harjoittelemalla. Tulisin hyvin mielelläni oppimaan lisää rakennusalasta.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check