Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sex
Male

Ikä
22 years

School
Savonia UAS

Starting year
2021

Field of study
Savonia-ammattikorkeakoulu

Specialization
Tradenomi

Work fields seeking

Automotive, Administration, Retail, Property management, Business, Finance and Insurance, Construction, Communications

Work areas seeking

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Internships, Summer work, Full-time work

Education
  • Etelä-Savon ammattiopisto, Rakennusala, Talonrakentaja, graduated 2019
Work experience
  • M&J Dynastia Oy, 23.05.2022 - 31.08.2023, Rahoitusneuvoja/Myyjä/Tiiminvetäjä
  • Rakennusliike R. Lempinen, 05.2017 - 07.2019, Korjaus-/Uudisrakentaminen
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
  • Estonian, Satisfying
Special skills

Computer skills
Olen taitava sosiaalisen median käyttäjä ja hallitsen myös Office 365 -sovellukset. Lisäksi omaan hieman taitoja Adobe Illustrator -sovelluksesta, ja minulta löytyy kokemusta myös verkkosivujen luomisesta.

Profession related special skills
Sijoitustoiminnan ja kiinteistökaupan verkkokurssit ovat rikastuttaneet osaamistani, tarjoten syvällistä ymmärrystä näistä keskeisistä aloista. Lisäksi, vuoteni Savonian Y-tiimissä on vahvistanut tiimityöskentelytaitojani ja antanut arvokasta kokemusta projektien läpiviennistä. Olen valmis tuomaan osaamiseni ja intohimoni työnantajani menestyksen tueksi.

Additional text
Olen juuri se henkilö, joka tuo työhön enemmän kuin vain pätevyyttä. Vaikka olenkin vielä tradenomiopiskelija, olen valmistumiseni kynnyksellä, mikä tarkoittaa, että voitte saada minusta pitkäaikaisen ja sitoutuneen työntekijän.
Oma-aloitteisuuteni ja vahva asiakaspalveluhenkisyyteni ovat ominaisuuksia, jotka erottavat minut joukosta. Olen oppinut arvostamaan aktiivisuutta ja huomaavaisuutta asiakkaiden tarpeiden huomioimisessa.
Vuorovaikutustaitoni ovat vahvat ja nautin ihmisten kohtaamisesta. Osaan luoda positiivisia vuorovaikutustilanteita ja käsitellä erilaisia persoonallisuuksia ammattitaitoisesti.
Nopea oppimiskykyni ja joustavuuteni ovat taitoja, joita tarvitaan käsiteltäessä monenlaisia tehtäviä ja sopeuduttaessa nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olen tottunut pitämään itseni ajan tasalla ja omaksumaan uutta tietoa tehokkaasti.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check