Opiskelijatöihin.fi

Sosionomi (AMK)

Sex
Female

Ikä
22 years

School
Savonia UAS

Starting year
2022

Field of study
Sosiaaliala

Specialization
Sosionomi (AMK)

Work fields seeking

Humanities and Education, Healthcare and Social Science

Work areas seeking

Kuopio, Siilinjärvi

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work, Full-time work

Education
  • Savon ammattiopisto, Liiketalouden perustutkinto (merkonomi), Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala, graduated 11/2019
Work experience
  • Touhula Varhaiskasvatus Oy, 11.01.2021 - 31.05.2021, Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
  • Touhula Varhaiskasvatus Oy, 05.10.2020 - 31.12.2020, Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, 23.05.2019 - 18.09.2020, Postityöntekijä/Lajittelu
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
  • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
Tietoteknisten laitteiden käyttö on minulle erittäin tuttua ja muun muassa opiskeluissani käytän päivittäin tietokonetta. Käytän opiskeluissani muun muassa Microsoft 365 sisältämiä sovelluksia, kuten Teamsia, Wordia, PowerPointia ja OneDrivea, joten muun muassa tällaisten ohjelmien käyttö minulta sujuu erinomaisesti.

Profession related special skills
Hygieniapassi, ensiapukurssi, AVEKKI, B-ajokortti

Additional text
Haluaisin ensisijaisesti työskennellä lasten, nuorten ja perheiden parissa, mutta olen avoin myös muille sosiaalialan työmahdollisuuksille. Olen suuntautumassa opinnoissani varhaiskasvatuksen puolelle, mutta toivoisin harjoittelupaikkaa esimerkiksi perhetyön tai lastensuojelun puolelta, koska haluaisin saada työkokemusta myös muista sosiaalialan paikoista varhaiskasvatuksen lisäksi. Minulla on ennestään kokemusta lasten kanssa työskentelystä juurikin varhaiskasvatuksen puolelta sillä olen suorittanut varhaiskasvatuksessa kaksi työharjoittelua ja niiden lisäksi olen tehnyt varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuuksia eri varhaiskasvatusyksiköihin.

Tarkoituksenani on suorittaa kesällä kymmenen viikkoa kestävä työharjoittelu sosionomi (AMK)- koulutukseeni, mutta olen käytettävissä töihin koko kesän ajan sekä tarvittaessa sen jälkeenkin. Työnantajan tulisi valita minut, koska olen aidosti motivoitunut ja kiinnostunut työskentelemään ihmisten auttamisen parissa ja minulle pääasia onkin saada kokemusta alalta. Opintopisteitä minulle kertyy kesään mennessä 135.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check