Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi (Liiketalous)

Sukupuoli
Mies

Ikä
21 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2021

Koulutusala/laitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tradenomi (Liiketalous)

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Kiinteistö, Liiketalous, Viestintä

Haettavat alueet

Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Kesätyö, Kokopäivätyö

Koulutus
  • Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Rakennusala, Talonrakentaja, valmistunut 12/2019
Työkokemus
  • M&J Dynastia Oy, 23.05.2022 - Ei päättynyt, Rauhoitusneuvonta/Myynti
  • Rakennusliike R. Lempinen Oy, 01.06.2018 - 30.08.2021, Korjaus- ja uudisrakentaminen
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Tyydyttävä
  • Viro, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Omaan erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Minulle on opiskelun ohella tarttunut taitoja markkinoinnista sekä esimiehen tehtävistä. Minulla on hyvät it-taidot sekä osaan käyttää Microsoft-palveluita.

Ammatillinen osaaminen
Tradenomin opinnot ovat antaneet minulle laajan teorian pohjan työuralle. Olen suorittanut mm. Englannin, Ruotsin, juridiikan, it-taitojen, talousmatematiikan, asiantuntijaviestinnän, kansantalouden, myyntityön, markkinoinnin, sijoitustoiminnan, talouden suunnittelun ja analysoinnin sekä asiakasymmärryksen ja yritystoiminnan analysoinnin kursseja. Olen mukana myös Savonia AMK:n y-tiimissä, josta minulle on tarttunut projektin johtajan taitoja ja paineensietokykyjä. Olen suorittanut varusmiespalveluksen ja omistan B-ajokortin.

Vapaa teksti
Haluan aina haastaa itseäni ja sen takia olen myös kiinnostunut kaikenlaisista työtehtävistä, mutta eniten olen kiinnostunut esimiehen-, myynnin-, kiinteistöalan ja markkinoinnin työtehtävistä. Minulle työpaikalla tärkeintä on hyvä ja rento työyhteisö, jossa työntekijä otetaan vastaan yksilönä. Kutsun itseäni moniosaajaksi, koska olen elämäni aikana kokenut kaikenlaisia työtehtäviä niin esimiehen, kuin myös työntekijän roolissa. Olen luotettava, avoin, huumorintajuinen, rento ja ennen kaikkea ahkera työntekijä, joka ei pelkää haasteita. Asenteeni työntekoa kohtaan on mitä parhain, koska tiedän, että mitään elämässä ei saa ilmaiseksi. Olen parhaimmillani, kun pääsen tekemään töitä ihmisten kanssa, mutta onnistun työssäni myös itsenäisesti.

Ota yhteyttä
Virheitä    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus