Opiskelijatöihin.fi

Muotoilija (AMK)

Sukupuoli
Nainen

Ikä
24 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2020

Koulutusala/laitos
Muotoilu

Suuntautuminen/erikoistuminen
Muotoilija (AMK)

Haettavat toimialat

Kulttuuri ja taide, Tekniikka, Viestintä

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Opinnäytetyö, Osa-aikatyö, Kesätyö, Kokopäivätyö, Yrittäjyys

Koulutus
 • Kainuun ammattiopisto, Kulttuuriala, audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto, Media-assistentti, valmistunut 2018
Työkokemus
 • TulkkausILONA Oy, 06/2022 - Nykyinen, Selkokuvitus, graafinen suunnittelu, palvelumuotoilun menetelmien käyttäminen brändin kehittämiseksi, saavutettava UI&UX suunnittelu.
 • Prime Sales Oy, 06/2021 - 08/2021, Myyntineuvottelija. Asiakkaiden kontaktointi, parempien sähkösopimuksien tarjoaminen.
 • Prime Sales Oy, 10/2019 - 08/202, Myyntineuvottelija. Asiakkaiden kontaktointi, parempien sähkösopimuksien tarjoaminen.
 • Osuuskunta Kainuun Kanerva, 08/2018 - 05/2019, Siistijä. Kotien ja liiketilojen siivoaminen.
 • Vegetarian Films, 02/2018 - 04/2018, Järjestäjä. Kuvaustiimin jäsen, käytännön järjestelyt kuvauspaikoilla, vastuussa kuvauspaikkojen turvallisuudesta ja siisteydestä, kulkuneuvojen ja eläimien huolehtiminen kuvauspaikoille.
 • Kuopion Muotoilun opiskelija Mutka ry, 01/2022 - 12/2022, Rahastonhoitaja ja jäsenvastaava. Vastuussa kirjanpidosta, talousarviosta ja laskuista. Kehitin jäsenyyksiä ja jäsenhankintaa.
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Kiitettävä
 • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Adobe XD, Figma, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Premiere Pro, Canva, Miro, Microsoft Office ohjelmat

Ammatillinen osaaminen
Opintoni suuntautuvat palvelumuotoiluun ja UI&UX-suunnitteluun. Näiden rinnalla olen opiskellut myös graafista suunnittelua ja brändin muotoilua.

Vapaa teksti
Hei! Olen Henna Leinonen, 4. vuoden muotoilun opiskelija, joka inspiroituu väreistä ja pienistä yksityiskohdista. Vahvuuksiani ovat ideointi, käyttäjälähtöinen suunnittelu ja kaunis visuaalinen suunnittelutyyli. Valmistun kevääseen 2024 mennessä. Työnäytteisiini voi tutustua osoitteessa: hennaleinonen.myportfolio.com. Opintoni ovat keskittyneet UI- ja UX-suunnitteluun ja palvelumuotoiluun. Olen opiskellut myös graafista suunnittelua ja brändin muotoilua. Etsin itselleni UI- tai UX-suunnitteluun liittyvää harjoittelupaikkaa syksylle 2023 tai keväälle 2024. Olen kiinnostunut myös opinnäytetyö mahdollisuuksista. Tällä hetkellä vahvuuteni on UI-suunnittelu, sillä minulla on kaunis visuaalinen suunnittelutyyli ja usean vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta. Pystyn luomaan materiaaleja painoon ja verkkoon, tekemään mockup-kuvia sekä suunnittelemaan visuaalisen ilmeen vaikka kokonaiselle brändille. Työnäytteitäni on esillä portfoliossani. UX-suunnittelusta hallitsen muun muassa rautalankamallit ja prototyyppien luomisen. Prototypoinnissa käytän Figmaa ja Adobe XD:tä. Osaan kartoittaa kohderyhmää sekä luoda käyttäjäpersoonia ja -polkuja kerätyn tiedon ja datan pohjalta. UI- ja UX-suunnittelussa pystyn hyödyntämään myös palvelumuotoilun osaamistani. Voisin aloittaa harjoittelun vaikka heti. Harjoittelu voi olla lähityönä Kuopiossa, hybridityönä toisessa kaupungissa julkisten kulkuneuvojen päässä tai kokonaan etänä. Ihanne pituus harjoittelulle olisi 10 viikkoa, mutta olen kiinnostunut myös lyhyemmistä tai pidemmistä työsuhteista. Kerron itsestäni ja osaamisestani mielelläni lisää. Olen kiinnostunut kuulemaan lisää myös muistakin osaamisalueeni työmahdollisuuksista. Tutustu portfoliooni ja ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Löydät minut myös LinkedInistä. Sähköposti: henna.leinonen1@gmail.com

Osaaminen verkossa: https://hennaleinonen.myportfolio.com

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus