Opiskelijatöihin.fi

Muotoilija

Sukupuoli
Nainen

Ikä
21 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2020

Koulutusala/laitos
Savonia muotoilu

Suuntautuminen/erikoistuminen
Muotoilija

Haettavat toimialat

Kulttuuri ja taide, Tekstiili ja vaatetus

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö, Kokopäivätyö

Koulutus
 • Ingmanedu, Kuvallisen ilmaisen perustutkinto, Graafisen suunnittelun osaamisala, valmistunut 2020
Työkokemus
 • Osuuskauppa Peeässä Emotion, 27.6.2016 - 8.7.2016, Työtehtäviini kuului kuorman purku, hyllytys, myymälän siivoaminen ja yleisilme. Tein myös muutaman esillepanon.
 • Osuuskauppa PeeÄssä ABC, 19.6.2017 - 30.6.2017, Työtehtäviini kuului ainoastaan S-marketissa työskentely. Purin kuormia, hyllytin ja siivosin. Hyllytin myös pakasteita, lisäsin aletarroja sekä kävin läpi päiväystuotteita.
 • Hongiston palveluasumisyksikkö, Varkauden kaupunki, 2.7.2018 - 22.7.2018, Työtehtäviini kuului avustavat työt kuten aamupalan valmistus sekä syöttäminen, ulkoiluttaminen, seurustelu, siivoaminen, sänkypotilaan avustaminen hoitajan kanssa, elektroniikka esineiden käytön avustus sekä muuttoapu. Sain hyvää palautetta työpanoksestani ja käytöksestäni niin asiakkailta kuin työkavereilta sekä esimieheltä.
 • Hennes & Mauritz , 25.5.2021 - 31.8.2021, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. H&M kasvatti minusta myyjän, joka ei pelkää kiirettä ja painetta.
 • Lindex, 16.5.2022 - 14.8.2022, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. Lindex opetti minulle alusvaatteiden myynnin, istuvuuden ja mukavuuden merkityksen.
 • Nanso Group, 12.12.2022 - 15.1.2023, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. Nansolla työskentely antoi minulle vahvan kuvan siitä, mitä kanta-asiakas tarkoittaa.
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Office 365, Adobe Dreamweaver, Clo 3D, piirtopöytä ja Wordpress.

Ammatillinen osaaminen
Ymmärrän vaatteen kaavoitusta sekä mittatilaustyön kokonaisprosessia. Korkeakoulu opinnoissani kurssisisältöni on käsitellyt enimmäkseen teollista muotoilua, jossa opiskelemme erilaisia suunnittelumenetelmiä, materiaaliteknologiaa, ihmisen mittoja, 3D-muodin mahdollisuuksia sekä kiertotalouden mukaista vaatteen tuottamista.

Vapaa teksti
Minusta saisitte intohimoisen suunnittelijan, joka omaa vahvan visuaalisen silmän ja rajattoman ideapankin. Aiemmissa työpaikoissani olen saanut palautetta nopeasta oppimistahdista sekä asiakkaiden rohkeasta ja luontevasta kohtaamisesta. Uskon, että idearikkauteni sekä uusi tietotaito toisi uudenlaista näkökulmaa.

Työkokemukseni muodin parissa on kertynyt muutaman vuoden ajalta Nansolta, Lindexiltä sekä Hennes & Mauritzilta. Myymälätyöskentely on kehittänyt minusta itsenäisen ja varman asiakaspalvelijan, joka ei kiirettä hätkähdä. Kesätyökokemusta löytyy myös Salesta, Emotion myymälästä sekä lähihoitajan avustajana työskentelystä. Työntekijänä olen luotettava, tehokas, vastuullinen sekä tavoitteellinen. Vapaa-ajalla harrastukseni pyörivät pääsääntöisesti taiteen ympärillä mm. maskeerauksen ja maalaamisen muodossa.

Osaaminen verkossa: https://www.instagram.com/tunnelma_design/

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus