Opiskelijatöihin.fi

Muotoilija

Sukupuoli
Nainen

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2020

Koulutusala/laitos
Savonia muotoilu

Suuntautuminen/erikoistuminen
Muotoilija

Haettavat toimialat

Kauneudenhoito, Kulttuuri ja taide, Tekstiili ja vaatetus, Viestintä

Haettavat alueet

Iisalmi, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus

Haettavat työn luonteet

Osa-aikatyö, Kokopäivätyö

Koulutus
 • Ingmanedu, Kuvallisen ilmaisen perustutkinto, Graafisen suunnittelun osaamisala, valmistunut 2020
Työkokemus
 • Osuuskauppa Peeässä Emotion, 27.6.2016 - 8.7.2016, Työtehtäviini kuului kuorman purku, hyllytys, myymälän siivoaminen ja yleisilme. Tein myös muutaman esillepanon.
 • Osuuskauppa PeeÄssä ABC, 19.6.2017 - 30.6.2017, Työtehtäviini kuului ainoastaan S-marketissa työskentely. Purin kuormia, hyllytin ja siivosin. Hyllytin myös pakasteita, lisäsin aletarroja sekä kävin läpi päiväystuotteita.
 • Hongiston palveluasumisyksikkö, Varkauden kaupunki, 2.7.2018 - 22.7.2018, Työtehtäviini kuului avustavat työt kuten aamupalan valmistus sekä syöttäminen, ulkoiluttaminen, seurustelu, siivoaminen, sänkypotilaan avustaminen hoitajan kanssa, elektroniikka esineiden käytön avustus sekä muuttoapu. Sain hyvää palautetta työpanoksestani ja käytöksestäni niin asiakkailta kuin työkavereilta sekä esimieheltä.
 • Hennes & Mauritz , 25.5.2021 - 31.8.2021, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. H&M kasvatti minusta myyjän, joka ei pelkää kiirettä ja painetta.
 • Lindex, 16.5.2022 - 14.8.2022, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. Lindex opetti minulle alusvaatteiden myynnin, istuvuuden ja mukavuuden merkityksen.
 • Nanso Group, 12.12.2022 - 15.1.2023, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. Nansolla työskentely antoi minulle vahvan kuvan siitä, mitä kanta-asiakas tarkoittaa.
 • Lindex Oy, 16.5.2023 - 20.8.2023, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, kassanalasku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen.
 • Lindex Oy, 25.8.2023 - -, Työtehtäviäni on myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, kassanalasku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen.
Suosittelijat
 • Lindex Oy
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Kiitettävä
 • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Office 365, Adobe Dreamweaver, Clo 3D, piirtopöytä ja Wordpress.rnrnKoulutukseltani olen kuva-artesaani, joten visuaalinen viestintä ja tuottaminen on kulkenut matkassani sitten peruskoulun. Hallitsen Adobe ohjelmia, sosiaalisen median kanavia sekä monipuolisesti muotoilumenetelmiä. Korkeakouluopinnoissani olen suuntautunut teolliseen muotoiluun, muotiin ja tekstiiliin. Opiskelemme erilaisia suunnittelumenetelmiä, asiakasprojekteja, materiaaliteknologiaa, 3D-muodin mahdollisuuksia sekä kiertotalouden mukaista vaatteen tuottamista.rnrnPortfoliossani esittelen parhaita työnäytteitäni, jossa vahvana teemana onkin kestävä kehitys ja laadukkaat, tarkkaan mietityt materiaalit ja ajatukset tuotteen tuottamisen taustalla.rnVuonna 2022 tuotin ensimmäistä kertaa mittatilaustuotteen yksityisasiakkaalle, jossa opin vaatteen suunnittelua, kaavoitusta, ompelemista ja oikeaa asiakaskontaktia. rnVuonna 2023 pääsin toteuttamaan Linnan juhla asukokonaisuutta tiimityönä.

Ammatillinen osaaminen
Työkokemukseni muodin parissa on kertynyt muutaman vuoden ajalta Lindexiltä, Nansolta sekä Hennes & Mauritzilta. Myymälätyöskentely on kehittänyt minusta itsenäisen ja varman asiakaspalvelijan, joka ei kiirettä hätkähdä. Kohtaan asiakkaat rohkeasti ja luontevasti, nautin henkilökohtaisesta myynnistä, pitkästä palvelupolusta, joka päättyy siihen, että asiakas poistuu myymälästä hymyissä suin ja palaa asiakkaaksi uudelleen. Työntekijänä olen luotettava, ammattimainen, tehokas, vastuullinen sekä tavoitteellinen.rnrnTyötehtäviäni Lindexillä ovat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, uusien kanta-asiakkuuksien rekisteröinti, myymälän siisteyden ylläpito, tuotteiden purkaminen, esillepano, kassanlasku, myymälän avaaminen ja sulkeminen, sisäisten introjen ja myynnin seuraaminen sekä turvallisuudesta huolehtiminen. Lindexillä työskentely on opettanut paljon tekstiilialasta, muodista ja muodin kulutustottumuksista. Osaamiseni ei kuitenkaan rajaudu myyjän työtehtäviin, sillä olen neljännen vuoden teollisen muotoilun osaaja, joka ymmärtää erilaisia materiaaleja, istuvuutta ja tuotesuunnittelun merkityksiä.rnrnAuno ja Mauri Riutun säätiön stipendi 2023rnCircular Thinking: The Old to Gold Masterclass by Nora Kühner todistus 2023rnMutka ry, Tuutorvastaava 2021-2022

Vapaa teksti
Olen luova, asiakaspalveluhaluinen, kokenut, ihmisiä rakastava myyjä ja pian valmistuva muotoilija. Minusta saisitte iloisen ja intohimoisen myyjän, joka omaa vahvan visuaalisen silmän ja rajattoman ideapankin. Myyjänä minua kiinnostaa vaatekaupan työn monipuolisuus ja vaihtelevuus, asiakkaan tarpeiden täyttäminen sekä hyvän palvelukokemuksen tarjoaminen. Olen trenditietoinen myyjä, joka haluaa toimia ihmisten kanssa, tiimissä, yhdessä. Näkisin, että idearikkauteni, työkokemukseni muodin parissa sekä uusi tietotaito muotoilun alalta olisi supervoima myyjänä. Haluan olla mukana muuttamassa muotimaailmaa parempaan suuntaan.

Osaaminen verkossa: https://www.instagram.com/tunnelma_design/

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus