Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sukupuoli
Mies

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2022

Koulutusala/laitos
Liiketalous

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tradenomi

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Kauppa, Liiketalous, Palveluala, Rahoitus ja vakuutus, Viestintä

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Kesätyö

Koulutus
 • Savon ammattiopisto, Liiketalous, Myynti, valmistunut 2022
 • Kuopion taidelukio Lumit, Ylioppilastutkinto, -, valmistunut 2019
 • Neulamäen koulu, Peruskoulutus, -, valmistunut 2016
Työkokemus
 • SOL Logistiikkapalvelut Oy, 1.4.2022 - 28.7.2022, Toimin postityöntekijänä. Tehtäviini kuuluivat jakelu, lajittelu ja työntekijöiden perehdyttäminen.
 • Tavaratalo Carlson Oy, 28.5.2021 - 24.7.2021, Työtehtäviäni olivat myynti, asiakaspalvelu, markkinointi ja myymälän visuaalisen ilmeen ylläpito.
 • Salibandyseura Welhot ry, 9.2015 - 5.2016, Toimin salibandyn kerho-ohjaajana alakoululaisille. Vastuullani oli lajin alkeiden ja liikunnallisten elämäntapojen opettaminen.
 • Prisma Kuopio, 4.10.2021 - 17.12.2021, Olin harjoittelussa ja tehtäviini kuuluivat, myynti, asiakaspalvelu, kuorman purkaminen, varastointi ja työntekijöiden perehdyttäminen.
 • Tavaratalo Carlson Oy, 15.2.2021 - 26.5.2021, Olin harjoittelussa ja tehtäviini kuuluivat myynti, asiakaspalvelu, markkinointi, kuorman tarkistaminen ja purkaminen.
 • KuPS, 2015 - 2020, Erilaisia talkootöitä seuralle. Tehtäviin kuuluivat tapahtumien järjestäminen, piha-alueiden sekä kiinteistöjen huoltoa ja kunnossapitoa.
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Hyvä
 • Ruotsi, Tyydyttävä
 • Espanja, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Omaan hyvät tietotekniset taiot. Pystyn työskentelemään erilaisia ohjelmia hyödyntäen. Pystyn oppimaan uusien ohjelmien käytön sujuvasti.

Ammatillinen osaaminen
Olen suorittanut ikärajapassitodistuksen.

Vapaa teksti

Pidän luovasta- ja ajattelutyöstä. Haluan tehdä työtä, josta voin oppia uutta ja saada arvokasta kokemusta. Minua kiinnostavat työt, joissa voin kehittyä.

Kannan itseni ryhdikkäästi. Tällä tarkoitan, että tekemiseni perustuu kunnioitukseen. Olen utelias, yritän, uskallan erehtyä ja teen parhaani. Olen myös aktiivinen, liikunnallinen tyyppi ja omaan pitkän kilpaurheilutaustan jalkapallon ja salibandyn puolelta. Urheilupuolelta minulle on kertynyt paljon oppia vuorovaikutustaidoista, terveydestä ja yhteisöissä toimimisesta. Olen oppimishaluinen tyyppi.

Yrityksen kannattavuus ja yrityksen etu ohjaavat toimintaani työntekijänä. Minulla on pyrkimys olla tuottava ja tuoda oma työpanos mukana. Huolehdin omasta terveydestä ja se edesauttaa parhaan työpanoksen toteuttamista.

Työntekijänä tuon mukana oman persoonan, osaamisen ja vahvuudet. Osaamista minulle on kertynyt opintojen ja työkokemuksien kautta esimerkiksi talouden ja yrityksien toiminnasta. Opinnot ja työ ovat tarjonneet myös yleissivistystä. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot, talous- ja terveysosaamisen.

Työntekijänä omaan mielestäni useita vahvuuksia:

“Ajattelen, vuorovaikutan, toteutan...”

Toivon, että saisin mahdollisuuden kertoa ja esitellä itseäni tarkemmin.

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus