Opiskelijatöihin.fi

Liiketalouden tradenomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
41 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2020

Koulutusala/laitos
Liiketalous

Suuntautuminen/erikoistuminen
Liiketalouden tradenomi

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Kauppa, Liiketalous, Rahoitus ja vakuutus, Tekstiili ja vaatetus

Haettavat alueet

Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Pielavesi, Siilinjärvi, Sonkajärvi

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kokopäivätyö

Koulutus
 • Kainuun ammattiopisto, Kulttuuriala, Tekstiilin ja vaatetuksen suunnittelu ja valmistus, valmistunut 28.05.2004
 • Pielaveden lukio, -, -, valmistunut 03.06.2000
Työkokemus
 • Ponsse Oyj, 02.05.2006 - 26.10.2021, Metsäkoneiden ohjaamo- ja runkokaapeleiden valmistus, penkkien ja ohjauskahvojen varustelu, sähkökeskusten kokoonpano, mustemerkkauskoneen hoitaminen sekä uusien työntekijöiden perehdyttäminen
 • Keitele Engineered Wood Oy, 03.02.2006 - 24.03.2006, Pakkauslinjaston ylläpitäminen ja valvonta, valmiiden tuotteiden pakkaaminen, liimapalkkien paikkaustoimenpiteet
 • Suomen Kiitoautot Oy, 05.09.2005 - 30.09.2005, Kuljetustilausten vastaanottaminen, rahtikirjojen skannaaminen sekä erilaiset rahtikirjojen tallennustyöt (osapäiväinen)
 • Suomen Kiitoautot Oy, 30.05.2005 - 12.08.2005, Kuljetustilausten vastaanottaminen (osa- aikainen)
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Ruotsi, Hyvä
 • Englanti, Hyvä
 • Espanja, Tyydyttävä
 • Ranska, Heikko
 • Venäjä, Heikko
 • Saksa, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Zoom- ohjelman käyttö sujuu minulta rutiinilla. MS Officea käytän opinnoissani runsaasti, joten Wordin, Excelin, Outlookin sekä Power Pointin käyttämisen hallitsen erittäin hyvin. Exceliin olen mieltynyt siinä määrin, että hyödynnän sitä myös arjessani.

Olen opiskellut kurssin liike- elämän IT- taidot- kurssin, jolla opiskelin taulukkolaskennan perusteiden täydennystä sekä erityispiirteitä (mm. Pivot), tietokantoja, kuvan käsittelyä sekä videoiden editointia. Olen opinnoissani päässyt tekemään kotisivuja kahdelle eri taholle. Teen parhaillaan opinnäytetyötä verkkokaupan kehittämiseen liittyen, jossa käsittelen mm. web- analytiikkaa ja asiakaskokemusta.

Tulevana keväänä täydennän osaamistani kurssilla, joka käsittelee Big datan perusteita sekä visualisointia Excelillä ja Power BI:llä. Haluan edistää tietoteknistä osaamistani myös jatkossa.

Ammatillinen osaaminen
Liiketalouden opinnoissani suorittamiani syventäviä kursseja:
Liike- elämän IT- taidot
Tuloksellinen verkkoliiketoiminta
Palkkahallinto
Vastuullinen hankintatoimi ja logistiikka
Sijoitustoiminta

Vapaa teksti
Minua kiinnostavat erityisesti tietojenkäsittelyyn, digitaalisuuteen ja sen kehittämiseen sekä IT- asioihin liittyvät työtehtävät. Myös taloushallinnon tehtävät koen mielenkiintoisiksi.

Liiketalouden opintoihini kuuluva harjoittelu on 5 kuukauden mittainen. Tavoitteeni on valmistua viimeistään joulukuussa 2023. Olen kiinnostunut aloittamaan harjoittelun touko- elokuun 2023 aikana.

Olen pitkäjänteinen ja vahvuuteni korostuvat tarkkuutta vaativissa työtehtävissä. Työnantaja saa minusta analysoivan, syy- seuraussuhteita pohtivan, vastuuntuntoisen sekä ratkaisukeskeisen harjoittelijan/ työntekijän. Arvostan laadukkuutta ja pyrin saavuttamaan sen työtehtävieni lopputuloksessa. Uuden oppiminen on minua motivoiva asia ja koen tärkeäksi itseni kehittämisen myös työelämässä.

Työntekeminen sujuu minulta paikasta riippumatta. Monimuoto- opiskelijana olen opiskellut etänä jo kolmatta vuotta. Tämän myötä myös itsensä johtamisen taidot ovat vahvistuneet. Tiimityöskentelyssä koen tärkeäksi avoimen ja sallivan ilmapiirin ja olenkin osaltani pyrkinyt edistämään tätä sekä aiemmassa työtehtävissäni sekä opintoihini kuuluvissa ryhmätöissä.

Osaaminen verkossa: https://www.linkedin.com/in/anne-komulainen-44042b224?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_profile_view_base_contact_details%3BXEcx%2FrjYT%2BqK%2FYaduXP2WA%3D%3D

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus