Opiskelijatöihin.fi

Tietotekniikan insinööri

Sukupuoli
Mies

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2021

Koulutusala/laitos
Tekniikka

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tietotekniikan insinööri

Haettavat toimialat

IT

Haettavat alueet

Iisalmi, Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
  • Lapinlahden lukio, Ylioppilastutkinto, Kuvataide, valmistunut 2019
Työkokemus
  • ISS palvelut Oy, 10.6.2022 - 22.7.2022, Siivous
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Tyydyttävä
  • Saksa, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Osaan käyttää Visual Studiota, MySQL Workbenchiä ja HeidiSQL:ää. Minulla on myös kokemusta Githubin käytöstä. Hallitsen ohjelmointikielistä C#:ia, Javaa, html:ää ja JavaScriptiä.

Ammatillinen osaaminen
-

Vapaa teksti
Olen täysin avoin kaikille mahdollisille, alaan liittyville työtehtäville, jotta saisin alasta mahdollisimman laajan näkökulman ja monipuolisia taitoja tulevaisuutta varten. Haen paikkaa harjoittelua varten noin 7-8 viikon ajanjaksolle. Jos olisi pakko valita, niin tällä hetkellä eniten kiinnostaa työskennellä Javan ja JavaScriptin parissa, sillä olen suunnittelemassa vapaa-ajan projektia, joka hyödyntäisi jompaa kumpaa kieltä ja lisäkokemus kielen parissa tukisi mielestäni oppimistani, mutta olen avoin kaikille uusille kokemuksille. Myös tietokantojen parissa työskentely on mieleeni.
Minä olisin hyvä valinta, sillä olen tunnollinen, oppimishaluinen, päättäväinen ja en pelkää uusia haasteita. Lisäksi minulta löytyy joustavuutta. Olen sellainen ihminen, joka ei pidä siitä, kun asiat jäävät puolitiehen vaan pyrin siihen, että vien tehtäväni loppuun saakka. Pidän siitä, että pääsen käyttämään koulussa oppimiani asioita käytännössä ja oppimaan sen kautta vielä lisää sekä vahvistamaan aiemmin opittua. Osaan motivoitua helposti ja työskentelen hyvin myös paineen ja stressin alla. Lisäksi olen yhteistyökykyinen ja tulen helposti toimeen eri ihmisten kanssa.

Ota yhteyttä
Virheitä    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus