Opiskelijatöihin.fi

Energiatekniikan insinööri

Sukupuoli
Mies

Ikä
38 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
Tekniikka

Suuntautuminen/erikoistuminen
Energiatekniikan insinööri

Haettavat toimialat

Energia, Kone ja metalli, Tekniikka, Teollisuus

Haettavat alueet

Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Varkaus

Haettavat työn luonteet

Opinnäytetyö, Osa-aikatyö, Kokopäivätyö

Koulutus
 • Keski-savon ammattioppilaitos, Metsätalouden perustutkinto, Metsäkoneet, valmistunut 2002
 • Teak Oy, Puualan perustutkinto, Konepuuseppä, valmistunut 2005
 • Pohjois-savon aikuiskoulutuskeskus, Metallialan perustutkinto, Levyseppä/hitsaaja, valmistunut 2009
Työkokemus
 • Psv-kaluste/Munkkiniemen puutarhapalvelu, 4/2005 - 3/2006, Kalusteasennukset/Viherrakennustyöt
 • Or Welding Oy, 3/2006 - 11/2010, Seppä/hitsaaja/asentaja Tehtävät: Putkistojen, paineastioiden ja lämmönsiirtimien hitsaus ja kokoonpa-no. Reissutyönä kattilalaitosten huoltotyöt, höyrynuohoin huollot ja asennukset, suihkunuohoin-järjestelmien asennus jätteenpolttolaitoksiin alusta loppuun (Tukholma ja Oslo).
 • Pesti Henkilöstöpalvelu/Naaraharju Oy, 11/2010 - 7/2011, Seppä/hitsaaja Tehtävät: Teräsrakenteiden kokoonpano ja hitsaus. Hitsaus: Mag.
 • Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy, 7/2011 - 12/2019, Seppä/hitsaaja Tehtävät: Soodakattilan sulakourujen kokoonpano ja hitsaus, kattiloiden osien ja paineastioiden kokoonpano sekä hitsaus, putkistojen kokoonpano ja hitsaus, sekä satunnaisia kattiloiden huolto/korjaustöitä reissutyönä. Hitsaus: tig, mag ja puikko, ruostumattomat ja musta rauta.
 • Savonia-ammattikorkeakoulu, Varkaus, 4/2021 - 11/2021, Projektityöntekijä (osa-aikainen) Tehtävät: Energiatutkimuskeskuksen käytönaikaiset työt, tutkimustyöt, näyt-teenotto, huoltotyöt ja käytönaikainen kunnossapito.
 • Andritz Warkaus Works, Varkaus, 5/2022 - 8/2022, Tuotannon työnjohtaja, harjoittelija Tehtävät: Työnjohdon avustavat tehtävät, työntekijöiden tuntien tarkastaminen ja projektien etenemien kirjaus. Tuotantolinjojen työnjohtajien sijaistaminen, ostolaskujen tarkistus ja hyväksyminen.
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Hyvä
 • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
MS-Office, Autodesk Inventor, Autocad ja Aveva E3D.

Ammatillinen osaaminen
Tulityökortti, työturvallisuuskortti, ajokortti: B.

Vapaa teksti
Olen 38-vuotias neljännen vuoden energiatekniikan insinööriopiskelija Pieksämäeltä ja valmistun arviolta keväällä 2023. Joulukuun 2022 jälkeen minulla on kaikki vaaditut opintojaksot suoritettuna, lukuun ottamatta opinnäytetyötä, johon etsin tällä hetkellä aihetta. Opinnoissa olen suuntautunut Energiantuotantotekniikkaan, joka käsittää laitos- ja laitesuunnittelua Inventorilla, Autocadilla ja E3D:llä. Ennen opintojani olen työskennellyt levyseppä -hitsaajana erilaisissa metallialan töissä, enimmäkseen paineastioiden ja putkistojen parissa noin 13 vuoden ajan. Olen myös työskennellyt voimalaitosten huoltotöissä eri puolilla Suomea sekä Ruotsissa ja Norjassa. Kesän 2022 työskentelin työnjohdon harjoittelijana Andritz Warkaus Worksilla.rnrnTyöntekijänä olen täsmällinen, luotettava ja oma-aloitteinen. Kokemusta toimimisesta erilaisten ihmisten kanssa olen hankkinut luottamusmiehen tehtävässä, projektiluontoisissa töissä kattilalaitosten huoltotöissä ja työnjohtajien sijaisena. Englannin kielitaitoni on hyvä.rnrnOlen avoin energia-alan kaikille tehtäville. Myös opinnäytetyön tekeminen kiinnostaa, jos sopiva aihe löytyy. Työskentelemään pystyn osa-aikaisesti valmistumiseeni saakka (kevät 2023).

Osaaminen verkossa: https://www.linkedin.com/in/janne-taskinen-065436195?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_profile_view_base_contact_details%3BajIRxcwuTZCNocJQHYVngw%3D%3D

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus