Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
24 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2018

Koulutusala/laitos
Liiketalous

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tradenomi

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Liiketalous, Teollisuus

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Kokopäivätyö

Koulutus
 • Kuopion klassillinen lukio, Lukio, Lukio, valmistunut 2017
Työkokemus
 • Lapland Hotels Snow Village, 25.11.2021 - 10.04.2022, Kausityö monikulttuurisessa työympäristössä hyvän ruuan parissa. Snow Villagessa olen päässyt tutustumaan ravintolatyön osalta myös ala carte puoleen. Lisäksi englannin kielen taitoni on kehittynyt paljon, sillä suurin osa asiakaskohtaamisista on englanniksi.
 • Musti ja Mirri, 1.7.2020 - jatkuu, Työtehtävieni keskiössä Mustilla ja Mirrillä ovat asiakaspalvelu, myynti, markkinointitapahtumien ideointi ja toteutus, sekä sosiaalinen media.
 • Kuopion Yrittäjät, 1.2.2021 - 11.5.2021, Syventävä työharjoittelu Kuopion Yrittäjillä sosiaalisen median, tapahtumien järjestämisen sekä jäsenhankinnan parissa. Harjoitteluun kuului myös yleiset toimistotehtävät.
 • Osuuskauppa PeeÄssä, 7.8.2017 - 27.4.2020, Nämä asiakaspalvelukeskeiset työtehtävät rakensivat minulle vahvat fundamentit myynnin ja markkinoinnin alalle. Hesburgerilta ja Pressolta saadut opit voi tiivistää tehokkuuteen, periksiantamattomuuteen, paineensietokykyyn ja kovaan työetiikkaan.
Suosittelijat
 • Kuopion Yrittäjät, Kirsi Sisso-Litmanen, 044 568 0509
 • Lapland Hotels Snow Village, Hanna Vieno, 040 524 7856
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Kiitettävä
 • Ruotsi, Tyydyttävä
 • Saksa, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Minulla on hyvät tietotekniset taidot. Työurani aikana olen oppinut käyttämään monia järjestelmiä, joten uusien järjestelmien käyttöönotto sujuu minulta vaivattomasti. Osaan käyttää Windows-ohjelmia vaivattomasti. Koulun aikana rakensin muutamat blogisivut.

Ammatillinen osaaminen
Minulta löytyy B-ajokortti, hygienia- ja anniskelupassi.

Vapaa teksti
Tavoitteenani on laajentaa osaamistani myös hallinnolliselle puolelle, sillä minulla on jo paljon kokemusta myynnistä ja markkinoinnista. Tulevaisuudessa haluaisinkin työskennellä henkilöstöhallinnon parissa. Voin rehellisesti sanoa olevani asiakaspalvelun ammattilainen, sillä olen jo ensimmäisestä kesätyöstäni lähtien ollut asiakaspalvelija. Valmistuin koulusta kiitettävillä arvosanoilla ja nyt olisin valmis toteuttamaan oppimaani tietoa käytännössä.

Mielestäni olisin sopiva HR-alalle, sillä koulutukseni ja aikaisempi työkokemukseni antavat minulle vahvan perustan työhön. Omaan myös hyvät vuorovaikutustaidot, mistä olen saanut kiitosta aiemmissa työtehtävissäni. Kielitaitoni kehittyi paljon työskennellessäni Ylläksellä SnowVillagessa, sillä pääkielemme oli englanti niin asiakkaiden kuin työntekijöiden vuoksi.

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus