Opiskelijatöihin.fi

insinööri (AMK)

Sukupuoli
Mies

Ikä
27 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
Tekniikan ja liikenteen ala

Suuntautuminen/erikoistuminen
insinööri (AMK)

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, IT, Tekniikka, Viestintä

Haettavat alueet

Nurmes, Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö, Kokopäivätyö

Koulutus
  • Riveria, Liiketalouden perustutkinto, Talous- ja toimistopalvelujen koulutusohjelma, valmistunut 29.05.2015
Työkokemus
  • Jukolan Osuuskauppa, S-rauta, Nurmes, Useita 1-2 kk kestäineitä harjoittelu/työ jaksoja - Viimeisin ajankohta vuotena 2015, Asiakaspalvelu ja myynti, kassatyö sekä muut kaupan työtehtävät
  • Enfo Oyj (ManpowerGroup Oy), 05.07.2021 - 26.07.2021, Junior IT-tukipalvelun asiantuntija
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Osaamiseni painottuu vahvasti tietoverkkojen ja tietoturvan puolelle, olen tällä hetkellä suorittanut CCNA-1, -2 ja -3 kurssit sekä myös CCNP ENCOR-kurssin, joten hallitsen peruskäsitteet tietoturvasta, tietokoneverkoista ja niiden toiminnasta. Minulta löytyy myös perustietämystä tietokoneista, niiden käyttöjärjestelmistä (pääasiassa Windows, mutta tunnen myös Linuxin perusteet) sekä olen hyvin perillä Office 365-ohjelmista ja niiden käytöstä.

Ammatillinen osaaminen
CCNP: Enterprise Core (2022), CCNA-3: Enterprise Networking, Security, and Automation (2021), CCNA-2: Switching, Routing, and Wireless Essentials (2021), CCNA-1: Introduction to Networks (2020) Varusmiespalvelus - Reserviupseerikurssi (2017), Järjestyksenvalvojan peruskoulutus (2017), B-ajokortti (2016), Hygieniapassi (2013), Ikärajapassi (2013)

Vapaa teksti
Mikäli etsitte ahkeraa ja huolellista työntekijää joka on aina valmis oppimaan jotain uutta. Suurimpana kiinnostuksen kohteena olisi tietysti omia opintoja edistävät työtehtävät jotka liittyvät tietoverkkotekniikkaan, mutta jostainhan se on lähdettävä liikkeelle joten olen myös valmis ottamaan vastaan muunlaisia tietotekniikkaan liittyviä tehtäviä. Haen harjoittelupaikkaa lähinnä kesä-ajalle (touko-syyskuu), mutta olisin mahdollisesti käytettävissä myös syksyn ja talven aikana opintojen ohella.

Osaaminen verkossa: https://www.linkedin.com/in/jesse-kejonen-268463110/

Ota yhteyttä
Virheitä    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus