Opiskelijatöihin.fi

Onnistumisia

Perehdytyksellä timanttisia tekijöitä

Kirjoitettu: 12.12.2018 09:36


Leevi Rantalainen suoritti tradenomiopintoihinsa kuuluvan harjoittelun Myynnintuottajat Groupilla rekrytoinnin parissa. Onnistunut harjoittelu tuotti tulosta, ja nyt Rantalainen toimii yrityksen rekrytointikonsulttina.

– Halusin tehdä harjoittelun ihmisläheisessä työssä, jonka lisäksi rekrytointiala kiinnosti. Löysin ilmoituksen opiskelijatoihin.fi-palvelusta ja sitä kautta tulin valituksi rekrytointiharjoittelijan tehtävään, Rantalainen taustoittaa.

Työtehtävikseen Rantalainen kuvailee muun muassa headhunttauksen, potentiaalisten työnhakijoiden kontaktoinnin ja haastattelemisen sekä rekrytointipalvelun ulosmyynnin. Pienessä organisaatiossa tehtävät ovat monipuolisia, joten Rantalainen pääsi myös työskentelemään myynnin ja asiakaspalvelun koulutusten parissa.

– Harjoittelun odotukset täyttyivät hyvin. Olen päässyt kehittämään rekrytointimallia ja -prosesseja yhdessä muun tiimin kanssa. Opintojen suuntautuminen liiketoiminnan kehittämiseen on tukenut tehtävää hyvin, Rantalainen kertoo.

Rantalainen kokee, että pienessä, mutta kasvavassa yrityksessä toimiminen kehitti hänen ammattitaitoaan huimaa vauhtia. Hän sai hyvän perehdytyksen tehtäväänsä ja oppien lisääntyessä koko ajan enemmän vastuullisempia tehtäviä. Rantalainen muistuttaa, että kattava perehdytys on tärkeää niin harjoittelijalle kuin työnantajallekin: kun harjoittelija hoksaa tehtävät nopeasti, hän pääsee nopeammin itsenäisempien tehtävien pariin.

– Myös asiakkaat ovat huomanneet hyvän asenteen, sillä siltä puolelta tule paljon palautetta aktiivisesta otteesta työhön. Mahtavaa päästä auttamaan asiakkaita rekrytointipulmissa, Rantalainen hymyilee.

Myynnintuottajat Group on kasvuyritys, joka keskittyy tunneälykkään ja ostopäätöspsykologiaan perustuvan myynnin ja asiakaspalvelun sekä näiden johdon valmennukseen sekä uusien tekijöiden rekrytointiin.