Opiskelijatöihin.fi

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.6.2024

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.8.2024

Palkkaus
Opiskelijakuntien TES

Haku päättyy
14.6.2024

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Juha Asikainen044 785 5058

Haemme korkeakoululiikunnan suunnittelijaa

Työtehtävän kuvaus Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAVOTTA on ammattikorkeakoululaissa säädetty julkisoikeudellinen yhteisö, jonka tehtävänä on tarjota palveluja yli 5 000 jäsenelleen ja valvoa n. 8 000 ammattikorkeakouluopiskelijan etuja Savonia-ammattikorkeakoulussa ja sen kampuskaupungeissa Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. SYKETTÄ-liikuntapalvelut liikuttavat Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilöstöä Kuopiossa. Mukana on myös Taideyliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.


Haemme korkeakoululiikunnan suunnittelijaa SYKETTÄ - Kuopion korkeakoululiikuntapalveluille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai aikaisemminkin sopimuksen mukaan.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja vastuullisen työn liikunnallisessa toimintaympäristössä, missä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja korkeakoulujen kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluja. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnassa työskentelevän liikuntasuunnittelijan ja SAVOTTAn toimiston muun väen kanssa.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm.:
• Korkeakoululiikunnan palveluiden tuottaminen, suunnitteleminen ja kehittäminen yhteistyössä korkeakoulujen, opiskelijajärjestöjen ja opiskelijoiden kanssa
• Liikuntapalvelujen kehittäminen myös Iisalmen ja Varkauden kampuksilla
• Keskeisiä tehtävän osia ovat liikunnanohjaajien esihenkilönä toimiminen, liikuntakalenterin ja liikuntatilojen käytön suunnittelu ja koordinointi ja monipuoliset viestintätehtävät
• Yhteistyö erilaisten liikuntapalveluiden tuottajien ja muiden sidosryhmien kanssa niin paikallisesti, kuin laajemminkin
• Korkeakoululiikunnan palveluiden taloussuunnittelu, talouden hallinnoimiseen ja uusien rahoituskanavien selvittämiseen osallistuminen

Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä korkeakouluopintoja ja -järjestelmän tuntemusta. Edellytyksenä on myös kokonaisvaltainen näkemys korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä.

Suunnittelija toimii korkeakoululiikunnan lähettiläänä korkeakouluyhteisössämme. Monipuolinen viestintäosaaminen, sosiaalisen median ja markkinoinnin tuntemus, aikaisempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä, opiskelijajärjestötoiminnasta ja mm. taloushallinnosta katsotaan hakijan eduksi. Arvostamme intoa oppia uutta ja halua kehittää ja kehittyä osana korkeakoululiikunnan tiimiämme. SYKETTÄ-liikuntapalveluihin voi tutustua osoitteessa www.sykettä.fi.

Sijainti:
Korkeakoululiikunnan suunnittelija työskentelee ensisijaisesti Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimistolla Kuopiossa, työkenttään kuuluvat myös korkeakoululiikunnan toimitilat Kuopiossa. Työtehtäviin kuuluu jossain määrin matkustamista esim. kampuksilla ja korkeakoululiikunnan verkostotapaamisissa.

Työaika ja palkkaus:
Tehtävä on työajaltaan joustava, kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Viikkotyöaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa. Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkka TES:n tason IV mukaisesti on noin 2400,00 €/kk + ateria- ja matkapuhelinetu sekä muut SAVOTTAn tarjoamat henkilöstöedut.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään opiskelijakunnalle osoitteeseen hakemukset@opiskelijakuntasavotta.fi. Viestin otsikoksi ”Liikuntasuunnittelija / hakijan nimi”. Viestin liitteiden tulee olla PDF-muodossa. Nimeäthän mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi (Esim. etunimi, sukunimi CV).

Hakuaika päättyy:
14.6.2024 klo 12.00. Mahdolliset haastattelut järjestetään erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti.


Lisätiedot:
työsuhde ja hallinto:
Toiminnanjohtaja, Juha Asikainen, juha.asikainen@savonia.fi, 044 785 5058

Liikuntasuunnittelijan työtehtävät:
Liikuntasuunnittelija Paula Ruokonen, paula.ruokonen@savonia.fi, 044 785 5087
Www

https://sykettä.fi/kuopio/fi/

Jaa ilmoitus