Opiskelijatöihin.fi

SSE Suomen Säätöenergia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.6.2024

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.6.2024

Työpaikan lähiosoite
Olavinkatu 45 A 57100, Savonlinna

Lisätietoja antaa
Kiira Ojala (kiira.ojala(at)atalent.fi).

Teknologiajohtaja

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Hybridityö, Vantaa, Savonlinna
Haku-DL: 16.6.2024

Uusiutuvan biometanolin ja elektrolyysivedyn laitosverkoston kehittämiseen keskittyvä, vuonna 2010 perustettu Suomen Säätöenergia Oy (SSE) tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan yhteiskunnallisesti merkittävään hankkeeseen ja etsii nyt kokenutta Teknologiajohtajaa osaksi johtoryhmäänsä.

SSE:n toiminnan keskiössä on energiamurros, ja yhtiön tavoitteena on löytää ilmastonmuutosta hillitseviä teollisia ratkaisuja, joiden vaikutukset ovat mitattavissa jo 2020luvun kuluessa. SSE on parhaillaan luomassa mittavaa laitosverkostoa biometanolin tuotannolle. SSE:n tuotantomenetelmä yhdistää kolme teollisessa tuotannossa tunnettua teknologiaa, puupohjaisen biomassan kaasutus, elektrolyyttinen vedyn tuotanto ja metanolisynteesin, yhdeksi laitoskokonaisuudeksi hybridijalostamoksi.

Teknologiajohtajana työskentelet SSE:n johtoryhmässä, jolla on pitkäaikainen kokemus projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työskentelet merkittävässä avainroolissa laitosteknologian suunnittelun ohjauksessa FEL-2 ja FEL-3 teollisen suunnittelun vaiheissa ja vastaat tuotantolaitoksien käyttöönotosta.

Teknologiajohtajana roolissa pääset vastaamaan mm.:

- Biometanolilaitosten käyttöönoton ja ylösajon johtamisesta

- Teollisen laitosteknologian suunnittelusta, kehityksestä ja koordinoinnista

- FEL-2 ja FEL-3 tason suunnittelun ohjauksesta

- Laitosteknologian EPC- toimitussopimusten valmistelusta

- Teknisen tuen tarjoamisesta huolto- ja kunnossapito-organisaatiolle tuotannon käynnistyttyä

- Tarjouspyyntöjen laadinnasta ja sopimusneuvotteluista erityisesti teknologian ja tekniikan hankintojen osalta

Verkoston ensimmäisen laitoksen arvioitu valmistumisajankohta on vuonna 2028 ja suunnittelun ohjaus alkaa syksyllä 2024. Kaiken kaikkiaan laitoksia tullaan perustamaan Suomeen 6-8 kappaletta. Pääset johtamaan pitkäjänteistä ja kansainvälisesti arvostettua hanketta, sekä toimimaan tiivissä yhteistyössä muun muassa johtoryhmän, laitostoimittajien ja globaalien teknologiayritysten kanssa. Tämä on erinomainen mahdollisuus rakentaa verkostoja energiamurroksen parissa työskentelevien huippuasiantuntijoiden kanssa.

SSE Suomen Säätöenergia Oy tarjoaa sinulle:

- Tilaisuuden työskennellä energiamurroksen keskiössä vähähiilisyyden saavuttamiseksi

- Haastavan ja merkittävän tehtävän osana vihreän siirtymän kärkihanketta, joka on tunnistettu myös kansainvälisillä sijoitusmarkkinoilla

- Harvinaisen mahdollisuuden päästä rakentamaan täysin uutta laitosverkostoa puhtaalta pöydältä yhteistyössä globaalien teollisuuden teknologiajättien, laitostoimittajien sekä sijoittajien kanssa

- Toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen keskittyvän asiantuntijoiden tiimin, joka tukee sinua onnistumaan tehtävässäsi

- Vaikutusmahdollisuuden henkilöstöetujen kokonaisuuteen

- Erittäin motivoivan kannustinpalkkiojärjestelmän sekä optio-ohjelman

- Palkkaneuvotteluiden suhteen ollaan joustavia ja kilpailukykyisiä

Sinulta edellytämme:

- Prosessiteollisuuden ja/tai automaation insinöörikoulutustaustaa. Voit olla kerryttänyt akateemista osaamista myös tehdassuunnittelun ja -teknologian parista

- Tehtävään soveltuvaa vankkaa kokemusta teollisuuden alalta

- Teollisuuden prosessien FEL-2 ja FEL-3 tason suunnittelun johtamisen osaamista

- Valmiutta pitkäjänteiseen sitoutumiseen ja ennakkoluulotonta asennetta liittyä osaksi erittäin moninaista teollisuuden startup-kokonaisuutta

- Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin kotimaisten kuin ulkomaisten tahojen kanssa

Eduksesi katsomme:

- Kokemuksen uusiutuvan energian parista

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan Suomen Säätöenergia Oy:n palvelukseen. Ideaali aloitus tehtävässä on elo-syyskuussa 2024, mutta töiden aloituksen ajankohdasta voidaan neuvotella. Yhtiön tämänhetkinen toimipiste sijaitsee Savonlinnassa, mutta uusi toimipiste perustetaan myös pääkaupunkiseudulle Vantaalle. Hybridityön kokonaisuus on sovittavissa hyvin joustavasti ja tapauskohtaisesti, mutta toivomme sinulta valmiutta tavata tiimiä viikoittain. Työ sisältää myös Suomen sisäistä matkustamista suunnittelu- ja rakennusvaiheissa laitoskohteissa sekä kumppanien toimipisteillä erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi tai jaa LinkedIn-profiilisi viimeistään sunnuntain 16.6.2024 loppuun mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/239535/create/ . Hakukirje on vapaaehtoinen, mutta hakemuksella voit erottautua ja tuoda tarkemmin ilmi osaamistasi sekä motivaatiotasi tehtävää kohtaan. Voit halutessasi kertoa hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Suomen Säätöenergia Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://saatoenergia.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Senior Recruitment Manager Kiira Ojala (+358 50 553 7760, kiira.ojala(at)atalent.fi).

Yrityskuvaus:

SSE Suomen Säätöenergia Oy on kestäviin energiaratkaisuihin keskittyvä hankekehitysyritys. SSE kehittää hybridijalostamoiden verkostoa Suomeen. Laitokset rakennuttaa ja operoi Northern Biometanoli Oy (Pohjolan Biometanoli Oy), joka on SSE:n tytäryhtiö.

SSE Suomen Säätöenergia Oy keskittyy uusiutuvaan bioenergiaan ja uusiutuvan sähkön joustavaan varastointiin. Hiilineutraalius tavoitteen nettonollan saavuttaminen on entistä ajankohtaisempi kysymys. Tähän tuomme oman vahvan panoksemme.

SSE:n tiimillä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus erilaisten projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta, taaten vankan osaamisen suurten kansainvälisten yritysten projektien hallintaan ja kotimaan aluekehityshankkeiden ja projektitoimitusten onnistumisen. Tärkeänä osana tiimin osaamisessa on myös lainsäädäntötyön tuntemus ja ymmärrys regulaation yritystoimintaa ohjaavasta vaikutuksesta.
Www

https://emp.jobylon.com/applications/jobs/239535/create/

Jaa ilmoitus