Opiskelijatöihin.fi

Manilla Oy

Työn luonne
Opinnäytetyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sovittavissa

Palkkaus

Haku päättyy
28.2.2025

Työpaikan lähiosoite
Teollisuuskatu 5 83500, OUTOKUMPU

Lisätietoja antaa
Emmi Kirjavainen 0406204328

Kustannustehokas ulkoinen markkinointi Amazon-kauppapaikalla PK-yrityksille

Työtehtävän kuvaus Hei!

Etsimme Manilla Oy:n ja YetiCare Oy:n kanssa opinnäytetyöntekijää kehittämään Amazonin ulkoista markkinointia. Olemme avanneet Manilla Oy:lle kauppapaikan Saksan Amazoniin vuonna 2023. Tällä hetkellä olemme tehneet markkinointia Amazonin sisällä. Opinnäytetyön aiheena on tutkia Pk-yrityksille kustannustehokasta ulkoista markkinointia Amazon-kauppapaikalle. Opinnäytetyön tavoitteena on löytää vaihtoehtoisia ulkoisia markkinointikanavia Amazonin sisäisien markkinointityökalujen sijaan, ja luoda markkinointisuunnitelma ja toteuttaa se.

Manilla Oy on Piippo Oyj:n omistama tytäryhtiö, joka on myynyt ja markkinoinut vuodesta 2019 lähtien PIIPPO®-tuotemerkin köysiä, lankoja ja naruja yli 1000 jälleenmyyntipisteen ja verkkokaupan välityksellä. PIIPPO®-tuoteperhe koostuu yli 350 tuotteesta. Manilla Oy sijaitsee Pohjois-Karjalassa Outokummussa. Manilla Oy:n visiona on olla vuoteen 2025 mennessä halutuin kumppani sitomiseen, kiinnittämiseen ja nostamiseen erikoistuneista yhtiöistä.

YetiCare vastaa terveydenhuoltosektorin ainutlaatuisiin tarpeisiin. Keskiössä ovat henkilöt, joilla on erityistarpeita, kuten ikääntyneet sekä kognitiivisesti ja fyysisesti rajoitteiset henkilöt. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme monipuolinen ratkaisu hyvinvoinnin edistämiseksi innovatiivisen teknologian sekä laadukkaan sisällön avulla. Vuonna 2022 YetiCare Oy eriytyi omaksi itsenäiseksi yhtiöksi, tavoitellen asemaa johtavana hyvinvointiteknologiaratkaisujen kehittäjänä ja markkinoijana. Tavoitteenamme on tarjota sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille monipuolinen työväline, joka edistää digitaalista tasa-arvoa. Ennen kaikkea kehitämme hyvinvointiteknologiaa vastaamaan erityistarpeisiin. Yetitablet on intuitiivisin ja monikäyttöisin jättikokoinen Android-tabletti. Tiimimme on kehittänyt käyttöliittymän ja ainutlaatuisia YetiApps-sovelluksia Yetitabletille, mikä johti YetiCare hyvinvointiteknologiaratkaisun syntymiseen.
Www

https://www.piipposhop.com

Jaa ilmoitus