Opiskelijatöihin.fi

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
aikaisintaan syyskuussa 2024

Palkkaus
esim. 31€/60min

Haku päättyy
27.5.2024

Työpaikan lähiosoite
Elimäenkatu 17-19 00510, Helsinki

Lisätietoja antaa
Anu Rautama 0503259273 anu.rautama@ehyt.fi

Haetaan päihdekasvatuksen kouluttajia Kuopioon seudulle ja muualle Suomeen!

Työtehtävän kuvaus Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry etsii kouluttajia pitämään vuorovaikutteisia päihdekasvatustunteja peruskouluun ja toiselle asteelle.

Etsimme

1. Suomenkielisiä kouluttajia seuraaville alueille: Oulu, Seinäjoki, Turku-Lohja, Keski-Uusimaa, Kotka-Lahti, Savonlinna-Joensuu ja Kuopio.

Hubu -oppitunneilla nuoret vastaavat tunnilla päihdeteemaisiin monivalintakysymyksiin anonyymisti. Näin saadaan tietoa ryhmästä yhteisten keskustelujen ja pohdintojen tueksi. Näitä tuloksia käytetään keskustelun tukena myös henkilöstötilaisuuksissa ja vanhempainilloissa. Lisätietoa https://ehyt.fi/koulutus/hubu-interaktiivista-paihdekasvatusta-ylakouluihin/

Päihdeilmiö-oppitunnilla tarkastellaan suomalaista päihteiden käyttöä sosiaalisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta ja keskustellaan näistä aiheista ryhmänä. Lisätietoa https://ehyt.fi/koulutus/paihdekasvatus-toinen-aste/

Kouluttajalta edellytämme:
-mahdollisuutta osallistua kouluttajakoulutukseen 20.-21.8.2024
-kokemusta nuorten ryhmien kanssa työskentelystä
-kokemusta kouluttamisesta, opettamisesta ja/tai ohjaamisesta
-hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta toimia haastavissakin ryhmätilanteissa
-kiinnostusta keskustella nuorten kanssa päihteistä ja niihin liittyvistä ilmiöistä
-mahdollisuutta tehdä keikkoja arkisin klo 8-16 välillä, joskus myös arki-iltoina (huoltajien illat)
-valmiutta matkustamiseen oman asuinkunnan lähialueella
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työ soveltuu parhaiten opiskelijoille ja henkilöille, joilla on mahdollisuus kouluttaa esimerkiksi päivätyönsä ohella. Työn tarjottu määrä vaihtelee lukuvuoden aikana ja alueen mukaan. Työ alkaa aikaisintaan syyskuussa 2024. Oppitunneista maksetaan tuntikorvauksina palkkio 31€/h. Kouluttajan tulee olla valmis matkustamaan kouluihin ja varautua siihen, että työpäivistä saattaa tulla ajoittain pitkiä. Matka- ja mahdolliset yöpymiskustannukset korvataan kouluttajalle ja hän on oikeutettu valtion matkustussäännön mukaiseen päivärahaan.

Tutustu EHYTin oppilaitostyön koulutuksiin: https://www.youtube.com/watch?v=f3MShOg-5Rs

Lue lisää kouluttajana toimimisesta : https://ehyt.fi/uutishuone/tarinat/ettei-nuori-jaisi-yksin/

Kouluttajana toimiminen edellyttää osallistumista kaksipäiväiseen kouluttajakoulutukseen 20.-21.8.2024 Helsingissä ja koulutuswebinaariin illalla 29.8.2024 ( 2h ). Koulutukseen sisältyy myös perehdytyspäivä oppilaitoksessa.

Korvaamme matkakulut koulutuspaikalle. Järjestämme myös majoituksen tarpeen mukaan. Kouluttajakoulutuksen jälkeen järjestetään lisäkoulutusta vuosittain. Tuemme kouluttajan työtä ja tarjoamme soveltuvia työkaluja kouluttajien tarpeiden mukaan.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain mukaisesti kouluttajaksi valitun henkilön on ennen työsuhteen solmimista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (505/2002) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus ja liitä CV :https://ehyt.fi/uutishuone/uutiset/etsimme-paihdekasvatuksen-kouluttajia/

Hakuaika 6.-27.5.2024
Www

https://ehyt.fi/uutishuone/uutiset/etsimme-paihdekasvatuksen-kouluttajia/

Jaa ilmoitus