Opiskelijatöihin.fi

Brain Relief Academy Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sop.muk.

Palkkaus

Haku päättyy
1.1.2028

Työpaikan lähiosoite
Snellmaninkatu 2 b 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anna Jalava, 045 1242 373

Monipuolinen harjoittelupaikka kasvavassa hyvinvointialan yrityksessä

Työtehtävän kuvaus Brain Relief Academy Oy on nuori, kasvava, kehittyvä ja kansainvälistyvä kuopiolainen koulutus- ja kehitysyritys. Pääliiketoimintamme on syvärentouttavien Auvo ja Brain Relief -kosketushoitojen hoitajakoulutus. Päivittäinen työskentely yrityksessä painottuu hoidon tunnettuuden kasvattamiseen, koulutusten ja hoitojen markkinointiin, uusien koulutusten kehittämiseen ja (erityisesti B2B-)liiketoiminnan kehittämiseen.

Yrityksessä työskentelee kaksi henkilöä, ja hoitajaverkostoomme kuuluu lähemmäs 200 aktiivista hoitajaa ympäri Suomea. Lue lisää: brainrelief .fi

Haemme harjoittelijoita monipuolisiin tehtäviin. Meillä on aiemmin ollut harjoittelussa opiskelijoita esim. Wellness Tradenomin, merkonomin ja yhteisöpedagogin koulutusohjelmista. Työnkuva voidaan määritellä ja sopia hyvin pitkälti osaamisesi ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Pääset sekä hyödyntämään kokemustasi, että kehittämään uutta osaamista.
Työnkuva voi rakentua esimerkiksi tällaisista työtehtävistä:
- Viestinnän tehtäviä, kuten artikkelien ja uutiskirjeiden kirjoittamista
- Sosiaalisen median sisältöjen tuottamista (tekstiä, kuvaa, videota)
- Verkkosivujen, verkkokaupan ja verkkokurssien päivitystä ja kehittämistä
- Markkinoinnin ja mainonnan suunnittelua ja toteutusta laaja-alaisesti
- Yrityksen oman hoitajaverkoston koulutusten ja palveluiden suunnittelua, kehittämistä ja toteutusta
- Hoitajien yhteisön palveluiden ja yhteisöllisen toiminnan kehittämistä
- Asiakaskyselyiden ja -tutkimusten suunnittelua ja toteutusta
- B2B palveluiden myyntiä ja markkinointia
- Kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen osallistumista
- Hoitojen vaikutusten tutkimista ja kliinisten tutkimuksen edistämistä
- jotain muuta juuri sinun osaamistasi hyödyntävää tai kehittävää, mitä?

Tarjoamme innostavan ja monipuolisen harjoittelupaikan, jossa et huku korporaation rattaisiin, vaan pääset aivan varmasti käyttämään luovuuttasi, hyödyntämään täyden osaamisesi ja kehittämään itseäsi.
Meille tärkeitä arvoja ovat merkityksellisyys, vaikuttavuus, yhteisöllisyys ja inhimillisyys. Nämä arvot ohjaavat aidosti kaikkea päivittäisestä toiminnastamme päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Paitsi että toivomme arvoihimme sitoutumista myös sinulta, lupaamme tukea harjoitteluasi näiden arvojen mukaisesti täysillä.
Brain Relief Academy Oy on yrityksenä vielä nuori ja kasvava, mutta sen yrittäjillä on vuosikymmenien kokemus yrittäjinä mm. markkinoinnin ja kehittämisen parissa, joten minkään työtehtävän parissa et jää yksin. Työskentely- ja johtamistapamme ovat hyvin avoimia, keskustelevia ja valmentavia.
Halutessasi voit harjoittelun aikana suorittaa maksutta Auvo-rentoutushoitajan opinnot.

Sinulta edellytämme soveltuvia, esimerkiksi viestinnän tai markkinoinnin korkeakouluopintoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Yrittäjämäinen ajattelu- ja työskentelytapa on eduksi.
Toivomme myös, että opimme sinulta – uusista ajatuksista ja yhdessä kehittämisestä avautuu uusia mahdollisuuksia ja syntyy uusia ratkaisuja.

Harjoittelun alku ja kesto sopimuksen mukaan.
Harjoittelu on palkaton. Harjoittelujakson jälkeen on mahdollista neuvotella osa-aikaisen työsuhteen solmimisesta tai alihankkijana työskentelystä (yrittäjänä tai kevytyrittäjänä).
Työskentely pääosin tai täysin etänä – harjoittelijalta edellytetään oman tietokoneen ja verkkoyhteyden käyttöä. Mahdollisuuksien mukaan lähityötä Kuopiossa.

Jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman hyvän tukemme, pystymme ottamaan kerralla vain yhden tai kaksi harjoittelijaa.
Haku on avoinna toistaiseksi.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, tartu rohkeasti puhelimeen niin jutellaan!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen anna@brainrelief.fi. Kerro hakemuksessasi erityisesti millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja millaista osaamista sinulla niihin on.
Www

https://brainrelief.fi

Jaa ilmoitus