Opiskelijatöihin.fi

Oy Machine Tool Co

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.2.2024

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
29.2.2024

Työpaikan lähiosoite
Teerikukonkuja 4 00700, Helsinki

Lisätietoja antaa
Anni Nurmi (puh. +358 50 304 2987, anni.nurmi(ät)atalent.fi).

Aluemyyntipäällikkö

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Etätyö

Haku-DL: 29.2.2024Suomalainen perheyritys, Oy Machine Tool Co, etsii nyt Aluemyyntipäällikköä nosto- ja siirtotekniikan laitteiden ratkaisumyynnin pariin! Kyseessä on loistava mahdollisuus päästä tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä tässä tehtävässä pääset kehittämään oman alueesi yritysten työturvallisuutta, tarjoamalla asiakkaillesi turvallisia ja ergonomisia nosto- ja siirtotekniikan laitteita sekä niihin liittyviä palveluja.


Aluemyyntipäällikkönä vastaat nostamiseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden tuloksekkaasta ratkaisumyynnistä Pirkanmaan, Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Pääsääntöisenä kohderyhmänäsi toimivat kyseisten alueiden valmistavan teollisuuden sekä logistiikka-alan yritykset. Aluemyyntipäällikkönä vastaat myyntiprosessin jokaisesta vaiheesta aina asiakastapaamisten sopimisesta ja asiakkaiden tarpeiden kartoituksesta ratkaisun tarjoamiseen, tarjousten tekemiseen ja kauppojen solmimiseen saakka. Olemassa olevan asiakaskunnan palvelemisen lisäksi teet myös jatkuvaa uusasiakashankintaa potentiaalista markkinaa kattavasti monitoroiden. Aluemyyntipäällikkönä osallistut myös erilaisiin alan tapahtumiin, kuten messuille, asiakastilaisuuksiin ja webinaareihin. Työtehtävässäsi sinua tukevat Oy Machine Tool Co:n sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät sekä modernit myynnin työkalut.Voit olla etsimämme Aluemyyntipäällikkö, mikäli sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta B2B-ratkaisumyynnin parista, nautit monipuolisesta myyntityöstä ja sinulla on myös halua viedä oman alueesi myyntiä eteenpäin. Arvostamme myös asiakaslähtöisyyttä, palvelualttiutta ja vastuullisuutta sekä aktiivista työskentelyotetta. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, jossa työskentely tapahtuu kotikonttorilta käsin. Tehtävänkuvaan kuuluu kuitenkin myös viikoittaista matkustusta ja tehtävänkuva edellyttääkin matkustusvalmiutta, ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työllistyminen tehtävässä tapahtuu suoraan Oy Machine Tool Co:n palvelukseen ja toivottu aloitusajankohta tehtävässä on huhtikuun alussa.Hakijalta odotetaan:

-Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, voit olla esimerkiksi tradenomi tai insinööri

-Aikaisempaa kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä useamman vuoden ajalta

-CRM / ERP-järjestelmäosaamista sekä uusien järjestelmien omaksumiskykyä

-Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

-Matkustusvalmiutta, ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuuttaLisäksi eduksi katsotaan:

-Aikaisempi kokemus vastaavasta asiakaskunnasta ja / tai vastaavista tuotteista / palveluista

-Ruotsin kielen osaaminenTarjoamme sinulle:

-Haastavan, itsenäisen ja monipuolisen työn yrityksessä, jossa henkilöstö aidosti viihtyy

-Vapautta ja vastuuta, pääset itsenäisesti johtamaan omaa työtäsi ja tämä näkyy konkreettisesti esimerkiksi liukuvana työaikana sekä etätyömahdollisuutena

-Mahdollisuuden päästä kehittämään sekä Oy Machine Tool Co:n liiketoimintaa Suomessa että omaa osaamistasi esimerkiksi erilaisilla koulutuksilla

-Välittävät ja osaavat kollegat

-Modernit työvälineet

-Kattavat työsuhde-edut sekä kannustavan myyntiprovision pohjapalkan päälleMikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 29.2.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/223653/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.Oy Machine Tool Co:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.machinetool.fi/yrityksen-tarina. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi[ät]atalent.fi.).Oy Machine Tool Co on suomalainen vuonna 1951 perustettu perheyritys, joka maahantuo ja myy nosto-, hitsaus- ja turvatarkastuslaitteita sekä yhteistyörobotteja ammattikäyttöön. Yrityksessä työskentelee yhteensä 22 ammattilaista ja yrityksen liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa. Oy Machine Tool Co:ssa tuote- ja palveluvalikoimaa kehitetään jatkuvasti ja valitut tuotteet edustavat alansa teknistä huippua täyttäen tiukat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Asiantuntijoiden erikoisosaamisen avulla asiakkaat saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivimmat ratkaisut ja asiantunteva huolto- ja varaosapalvelu tukee tuotteiden pitkää elinkaarta. Oy Machine Tool Co:n tavoitteena on ennakkoluulottomasti kehittää toimintaansa koko yrityksen voimin, jotta asiakkaille voidaan tarjota aina laadukkaimmat tuotteet ja parasta palvelua. Avoimuus, ideointi ja yhdenvertaisuus ovat tärkeässä osassa kaikkea Oy Machine Tool Co:n tekemistä. Voit lukea yrityksestä lisää täältä.
Www

https://www.machinetool.fi/

Jaa ilmoitus