Opiskelijatöihin.fi

ISLAB hyvinvointiyhtymä

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.2.2024

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Noudatamme Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimusta (SOTE-sopimusta) sekä siihen pohjautuvia, paikallisesti määriteltyjä ISLABin palkkakoreja ja opiskelijoiden palkkataulukkoa.

Haku päättyy
29.2.2024

Työpaikan lähiosoite
PL 1700 70211, Kuopio

Lisätietoja antaa
Palvelussuhdeasiantuntija Helka Torvinen, puh. 044 717 8745 (parhaiten tavoittaa ma-ke) tai rekry@islab.fi

Kesätöihin analytiikkaan ja näytteenottoon Etelä-Savoon tai Pohjois-Karjalaan

Työtehtävän kuvaus Hei terveydenhuollon opiskelija tai jo valmistunut ammattilainen! Haemme ISLAB hyvinvointiyhtymään kesän 2024 vuosilomasijaisuuksiin bioanalyytikkoja/bioanalyytikko-opiskelijoita sekä muita alan ammattilaisia (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, terveydenhoitaja, ensihoitaja) ja opiskelijoita (myös lääketieteen opiskelijoita). Avoimia kesätyöpaikkoja meillä on tarjolla vielä Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan aluelaboratorioiden eri toimipisteissä, Pohjois-Karjalan osalta erityisesti Ylä-Karjalassa ja Joensuun seudulla. Mikkelissä sinulla on mahdollisuus vuokrata kauttamme kalustettu edullinen soluasunto ISLABin työskentelyjaksosi ajalle.

Laboratoriohoitajan tehtävissä toimimiseen vaaditaan laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Bioanalyytikko-opiskelijoilta vaaditaan vähintään 140 opintopisteen suorittaminen, mistä opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote. Näytteenoton kesätyötehtäviin valittavilla tulee olla suoritettuna näytteenoton ja preanalytiikan perusopinnot. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Lisätietoja tehtävänkuvauksesta ja kesätyömahdollisuuksista ISLABissa saat palvelussuhdeasiantuntijaltamme Helkalta.

Palkkauksessa noudatamme Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimusta (SOTE-sopimusta) sekä siihen pohjautuvia, paikallisesti määriteltyjä ISLABin palkkakoreja ja opiskelijoiden palkkataulukkoa. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. taukojen kahvit ja teet, kattavat työterveyshuollon palvelut ja käytössämme on myös kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu ePassi, mikäli palvelussuhteesi kestää yli 3 kuukautta.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 29.2.2024 kello 23.59 mennessä Kuntarekryssä, www.kuntarekry.fi/islab (sivulla linkki "Katso avoimet työpaikat"). Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella tai missä toimipisteessä haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Ilmoitathan myös mahdolliset muut vaihtoehdot. Täytämme sijaisuudet määräajaksi sopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa. Tule etsimään kanssamme täsmätietoa terveydestä - odotamme yhteydenottoasi!

ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB on Pohjois-Savon, Pohjois- Karjalan ja Etelä-Savon hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille.
Www

https://www.islab.fi

Jaa ilmoitus