Opiskelijatöihin.fi

PM Henkilöstöpalvelut Suomi

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.2.2024

Työn luonne
Yrittäjyys

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
25.2.2024

Työpaikan lähiosoite
- 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Pentti Toivanen, 040 772 1477

Rekrytointikonsultti/myyntihenkilö

Työtehtävän kuvaus Etsimme rekrytointikonsulttia/myyntihenkilöä Kuopioon (2-4 hlöä)!

Haemme sinua, joka olet sosiaalinen tiimipelaaja ja jolla juttu luistaa joka tilanteessa. Sinulla on ehkä jo kokemusta myyntityöstä ja/tai henkilöstöpalvelualasta, olet nykyisen alasi ammattilainen, ajatuksenasi on ammatin vaihtaminen tai olet päättämässä opintojasi ja haluat käyttää sen hyödyksi henkilöstöpalvelualalla. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee - koulutamme sinut tehtävään. Kontaktoit asiakkaita, hakijoita ja työntekijöitä puhelimitse ja kasvotusten. Henkilönä siedät hieman epävarmuutta ja pystyt mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista elämänasennetta ja hyvää (tai huonoa) huumorintajua.

Työnkuvaasi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta, asiakkuuksien hoito sekä rekrytointiprosessien kokonaisvaltainen läpivienti, sisältäen mm. hakijaviestinnän, hakemusten läpikäynnin ja haastattelujen pitämisen.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa nopeastikin. Kun olet osoittanut kyvykkyytesi suorittaa tuloksellista myyntiä, niin sinulla on mahdollisuus päästä vastuullisiin tehtäviin aina osakkaaksikin asti. Saat rakentaa työviikkosi itsenäisesti, mahdollistaen vapaa-ajan ja työelämän saumattomuuden. Haluamme auttaa toisiamme onnistumaan, joten tulet saamaan vahvan tuen esihenkilöltäsi ja kollegoiltasi. Liityt osaksi iloista ryhmää, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja jokaisen työpanosta arvostetaan.

Etsimme tekijää lähtökohtaisesti yrittäjäpohjaisesti. Tehtävässä on provisiopalkkaus, provisio lasketaan henkilökohtaisesta myyntikatteesta.

Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Pentti Toivanen
040 772 1477
pentti.toivanen@pmhenkilostopalvelut.fi

tai

Pasi Miettinen
040 125 2324
pasi.miettinen@pmhenkilostopalvelut.fi

Miten haet? Jätä hakemus hae paikkaa -painikkeen kautta tai lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: pentti.toivanen@pmhenkilostopalvelut.fi (kerro sähköpostissa mitä työpaikkaa haet).

Toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.2.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.

PM Henkilöstöpalvelut eli tutummin PMH on alan ammattilaisten yhdessä perustama henkilöstöpalveluita tarjoava yritys. Toimistomme sijaitsee Tampereella, rekrytoinnit hoidetaan koko Suomen alueella kaikilla toimialoilla.
Www

https://www.pmhenkilostopalvelut.fi/

Jaa ilmoitus