Opiskelijatöihin.fi

Kuopion kaupunki

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
5.6.2024 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
1746

Haku päättyy
29.2.2024

Työpaikan lähiosoite
Suokatu 42 70110, KUOPIO

Lisätietoja antaa
kuopiorekry@kuopio.fi

Matkailuneuvoja

Työtehtävän kuvaus Kuopion kaupunkiympäristön palvelualueen asiakaspalvelussa on haettavana 3 matkailuneuvojan tehtävää kesäksi 2024. Työ alkaa 5.6.2024 tai sopimuksen mukaan.
Alla linkki hakuun;
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/matkailuneuvoja-578935/

Haemme reippaita ja iloisia asiakaspalvelijoita Kuopion kaupungin matkailuneuvontaan kesäksi. Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä matkailukaupunkimme sydämessä kauppatorilla Mualiman Napa-lasipaviljongissa. Palvelemme sekä kotimaisia että ulkomaisia matkailijoita, joten tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Matkailuneuvojein kesäharjoittelutehtävät on tarkoittu opiskelijoille, joilla on kesäharjoittelun alkaessa opintoja valmiina 60 % tai alle.
Toivomme, että olet iloinen, reipas ja positiivinen tiimityöntekijä. Olet sosiaalinen ja sinulla on kyky empaattiseen asiakaspalveluun. Eduksi katsotaan hyvä Kuopion alueen tuntemus.

Hakuaika tehtäviin päättyy 29.2.2024 klo 23:59, joten teethän hakemuksen ajoissa.

Harjoittelun kesto on 3 kk.
Palkka: 1746 €/kk.
Työaika on liukuva ma-la klo 9-17 välillä viikkotyöajan ollessa 36, 25 h/viikko.

Kuopion kaupunki on savuton työpaikka. Tupakointi on työajalla kielletty.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän. Järjestämme kattavan perehdytyksen tehtävään ennen työn aloittamista.

Kuopion kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja siksi mm. tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan motivaatioon tehtävää kohtaan, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä hakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita.
Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Kun hakijat on kutsuttu haastatteluun, anonymiteetti päättyy ja rekrytoiva esihenkilö voi tutustua tarkemmin haastatteluun kutsuttujen hakijoiden tietoihin.
Www

https://www.kuopio.fi

Jaa ilmoitus