Opiskelijatöihin.fi

Elvera Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
2.5.2024

Palkkaus
Energiateollisuuden TES

Haku päättyy
29.2.2024

Työpaikan lähiosoite
Leväsentie 23 70780, Kuopio

Lisätietoja antaa
Arto Paavilainen, p. 050 470 6878

Työnjohdon harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Haemme projektivastaavaa/työmaainsinööriä/projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.5.-30.9.2024 sähkön jakeluverkon verkostoprojekteihin Kuopioon. Pääset tutustumaan projektipäällikön työhön osana työryhmiä. Osallistut operatiiviseen työnjohtoon ja valvontaan sekä projektipäällikön avustaviin tehtäviin.

Toivomme että:
• Opiskelet insinööriksi tai olet jo valmistunut sähköalalta
• Tunnet jonkin verran jakeluverkkoliiketoimintaa
• Olet utelias ja oma-aloitteinen
• Sinulla on B-ajokortti
• Sinulla on voimassa olevat pätevyydet: sähkötyöturvallisuus, Tieturva 1 ja työturvallisuuskortti

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä mukavassa porukassa. Pääset tutustumaan mielenkiintoiseen ja merkitykselliseen alaan ja opit taitoja, jotka hyödyttävät sinua varmasti tulevassa työelämässäsi.

Kesätyö on mainio tilaisuus tutustua kasvavan yhtiömme työmahdollisuuksiin. Teemme töitä arvojemme mukaisesti yhdessä, inhimillisesti, ammattiylpeydellä ja rohkeasti. Saat ympärillesi tiimin, joka tekee töitä tosissaan, muttei totisena.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Arto Paavilainen, p. 050 470 6878 ja arto.paavilainen(at)elvera.fi.

Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Haethan kuitenkin viimeistään 29.2.2024 sivujemme hakulomakkeen kautta: https://www.elvera.fi/rekry/kesa2024/. Lähetä lyhyt hakemuksesi ja myös ansioluettelosi.

Elvera Oy on Suomen suurimpia verkosto- ja infrapalvelualan toimijoita. Tehtävämme on yhdistää yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja ja varmistaa toiminnan jatkuvuus myös häiriötilanteiden aikana – aina verkoston alkulähteiltä loppukäyttäjälle asti. Erotumme muista infrapalveluja tuottavista yhtiöistä ainutlaatuisen monipuolisen palvelutarjontamme, joustavien resurssiemme ja erinomaisen paikallisosaamisemme sekä vastuullisen ja reilun henkilöstökulttuurimme ansiosta. Konsernissamme työskentelee lähes 500 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 80 M€. Yrityksemme löydät osoitteesta www.elvera.fi.
Www

http://elvera.fi

Jaa ilmoitus