Opiskelijatöihin.fi

Sulmu Oy/Academic Work Consulting Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.2.2024

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.2.2024

Työpaikan lähiosoite
Rahtarinkatu 5 00980, Helsinki

Lisätietoja antaa
Anna Wallden: krs02@academicwork.fi

Projekti-insinööri, Sulmu Oy

Työtehtävän kuvaus Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan monipuolisia projekteja ympäri Suomen! Etsimme aktiivista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää projekti-insinööriä. Tehtävässä pääset vetämään erilaisia projekteja alusta loppuun yhteistyössä kokeneen tiimimme kanssa.

Tehtävänkuvaus
Kukin päivä roolissasi on ainutlaatuinen, kun työskentelet vaihtelevissa työmaakohteissa ympäri Suomea. Työtehtäviisi kuuluu teknisten haasteiden ratkomista työmailla, tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä työnjohdolliset tehtävät. Vedät päivittäisiä läpikäyntejä, valvot työn etenemistä sekä huolehdit turvallisuudesta. Vastaat omista projekteistasi alusta loppuun, aina tarjousvaiheesta lähtien. Tehtävänäsi on keskittyä teollisuuden korroosio-ongelmien ratkaisuihin Sulmun asiantuntijana. Avainasemassa tiimihenkisyys ja tarpeen mukaan mahdollisuus osallistua konkreettisiin työvaiheisiin.

Meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että uudet tiimiläisemme saavat tarvitsemansa tuen ja perehdytyksen tehtäväänsä. Kaikki tarvittavat tiedot ja tuki ovat aina saatavilla puhelimen päässä. Työn alkuvaiheessa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia kokeneiden ammattilaistemme tuella. Roolissasi sinulle tarjotaan koulutusta ja lisäksi pääset käytännön työkokemukseen työmailla. Työmailla toimiminen antaa sinulle arvokasta tietoa ja käytännön taitoja, jotka tukevat ammatillista kehittymistäsi projektipäällikön rooliin. Tiimimme koostuu yhteensä kuudesta toimihenkilöstä, yli 20 muoviasentajasta, sekä alihankkijoista työmailla. Yhteishenki on avoin ja kannustava.

Tarjoamme
- Joustavan työaikamallin reissutyössä
- Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tehtävässäsi
- Mukavan työyhteisön ja rennon ilmapiirin
- Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävät
- Vastuu projekteista alusta loppuun
- Työnjohtotehtävät työmaalla
- Tarjouslaskenta ja materiaalien tilaaminen
- Reissutyö, jonka kesto vaihtelee 1-2 viikosta useisiin kuukausiin
- Asiakaskohtaamiset ja tiivis yhteistyö eri toimialojen kanssa

Etsimme
- Soveltuva insinöörin koulutustausta
- Hyvää vuorovaikutustaitoa ja asiakaslähtöistä asennetta
- Ymmärrystä tai kokemusta työnjohdollisista tehtävistä
- Kokemusta teollisuudesta ja tuotantolaitoksessa toimimisesta
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä kykyä työskennellä pitkiä ajanjaksoja eri puolella Suomea.

Menestyäksesi roolissa olet:
- Yhteistyökykyinen
- Laatukeskeinen
- Mukautuvainen
- Kommunikoiva

Tutustu Sulmuun tarkemmin täältä: https://www.sulmu.fi/

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. Anna Walldén tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101385

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.


Www

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/projektiinsinoori-sulmu-oy/ZL299V?i=0

Jaa ilmoitus