Opiskelijatöihin.fi

Keski-Suomen hyvinvointialue

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
SOTE-sopimuksen mukaan

Haku päättyy
2.4.2024

Työpaikan lähiosoite
Keski-Suomi 40630, Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Katso tarkemmin ilmoituksista

Kesätöihin Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Työtehtävän kuvaus Miltä näyttää just sun näköinen kesätyöarki? Me Keski-Suomen hyvinvointialueella tarjotaan hyvän kesätyöarjen rakennuspalikoiksi huumoria, tiimihenkeä ja isoja sydämiä. Vauhdikasta menoa, mielenkiintoisia kohtaamisia ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Uusia kokemuksia, oivalluksia ja auttavaa asennetta. Ja tietenkin joustavuutta ja ymmärrystä siitä, että elämää on töiden ulkopuolellakin. Näistä palikoista pääset rakentamaan sen sinunnäköisen kokonaisuuden 😍

Meille hakiessa voit olla jo valmis alasi ammattilainen tai urasi alussa oleva opiskelija. Tärkeintä on, että olet valmis tekemään kanssamme yhdessä hyvää keskisuomalaista arkea ihmiseltä ihmiselle.

Näitä ammattilaisia toivomme kesätyökavereiksi vuodelle 2024:

sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia
terveydenhoitajia
kätilöitä
hoitotason ja perustason ensihoitajia
röntgenhoitajia, laboratoriohoitajia ja näytteenottajia
suuhygienistejä ja hammashoitajia
ohjaajia
sairaalahuoltajia ja laitoshuoltajia
ruokapalvelutyöntekijöitä
potilaskuljettajia
lääketieteen opiskelijoita

Työmahdollisuuksia on tarjolla eri puolilla maakuntaa niin kotihoidossa, ikääntyneiden asumispalveluissa, vammaisten kotiin vietävissä ja asumispalveluissa, perusterveydenhuollon osastotoiminnassa, erikoissairaanhoidossa, ensihoidossa, neuvola- ja seksuaaliterveyden palveluissa, suun terveydenhuollossa, diagnostisissa palveluissa, potilaslogistiikassa, puhtauspalveluissa sekä ruokapalveluissa.

Rakennatpa sitä sinun näköistä kesätyöarkea sitten missä tahansa päin Keski-Suomea, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme niitä ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä!

Tutustu alla olevasta osoitteesta kesätyömahdollisuuksiimme lisää ja tule meille rakentamaan omannäköinen kesätyöarki! 💚

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keski-suomen-hyvinvointialue/kesatyot-2024/
Www

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keski-suomen-hyvinvointialue/kesatyot-2024/

Jaa ilmoitus