Opiskelijatöihin.fi

Sokos Hotels, Clevry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.2.2024

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.2.2024

Työpaikan lähiosoite
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna

Lisätietoja antaa
Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@clevry.com

Vastaanottovirkailija, kesätyö, Sokos Hotels

Työtehtävän kuvaus Oletko valmis työskentelemään yhdessä Suomen upeimmassa kesäkaupungissa, Savonlinnan sataman kupeessa? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten sitkeyttä, optimismia ja säännönmukaisuutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme vastaanottovirkailija!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme palveluorientoitunutta ja reipasta vastaanottovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen S-Ryhmän Kesähotelli Tottiin kesäsesongin ajaksi. Tehtävä on osa-aikainen, tuntimäärä 60-90 h/3vko ja tulet työllistymään Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää elo/syyskuuhun 2024.

Vastaanottovirkailijan tehtävässä vastaat asiakkaiden sisään- ja uloskirjautumisesta ja olet yhteydessä asiakkaisiin niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat sitkeys, säännönmukaisuus ja optimistisuus. Eduksi katsomme matkailualan koulutuksen ja kokemuksen. Lisäksi anniskelupassi katsotaan eduksi. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä kasvavassa ja kansainvälistyvässä Sokos Hotels -ketjussa.

Asiakasyritys
Osuuskauppa Suur-Savo on asiakasomistajien omistama ja kehittyvä palvelualan yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Yrityksen toimialoja ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä hyvinvointipalvelut.

Pääasialliset tehtävät

- Vastaat asiakkaiden sisään- ja uloskirjautumisesta
- Olet yhteydessä asiakkaisiin niin sähköpostitse kuin puhelimitse
- Asiakaspalvelua myös hotellin ravintolan puolella

Odotamme sinulta

- Käyttökokemusta Opera -ohjelmasta
- Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
- Iloista ja sitkeää asennetta

Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden työskennellä upeassa kesäkaupungissa
- Ammatillisen osaamisen kehittymistä
- Arvokasta työkokemusta matkailualalta
- Hyvän perehdytyksen
- Mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.2.2024, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään
Www

https://joy.clevry.com/public-job-description/2179

Jaa ilmoitus