Opiskelijatöihin.fi

ARE Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
06/2024

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Leväsentie 2 70700 , Kuopio

Lisätietoja antaa
Joni Kivimurto, 050 476 5930

Palvelupäällikkö (sähkö), Kuopio

Työtehtävän kuvaus Opiskeletko sähkötekniikkaa ammattikorkeakoulussa? Kiinnostaisiko mahdollinen tulevaisuus Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä, jossa olet mukana kestävän ja energiatehokkaan yhteiskunnan rakentamisessa?

Haemme nyt kiinteistöpalveluihimme alan opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesälle 2024. Kesätyö kiinteistönhoidossa on oiva polku oman tekniikka-alan jatkoharjoitteluun ja mahdolliseen työllistymiseen meillä valmistumisesi jälkeen.

Palvelupäällikön kesätöissä työnkuvasi painottuu sähkötekniikan kiinteistöhoitotehtäviin, sisältäen asiakaskohteidemme talotekniikan ylläpitotyöt ja asiakaskontaktin. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa asiakkaidemme huolto-, kunnossapito-, korjaus- ja asennustöistä. Toimit asentajien kannustavana lähiesihenkilönä ja organisoit kiinteistöjen ylläpitotöitä.

Pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa ja hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät kehittävät osaamistasi laajasti ja saat hyvän startin työelämään.

Kiinteistöpalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien sekä toimitila- ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kesa-palvelupaallikko-sahko-kuopio/83o1bK

Jaa ilmoitus