Opiskelijatöihin.fi

ARE Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
06/2024

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Leväsentie 2 70700 , Kuopio

Lisätietoja antaa
Joni Kivimurto, 050 476 5930

Sähköasentaja, Kuopio

Työtehtävän kuvaus Opiskeletko sähköalaa? Kiinnostaisiko mahdollinen tulevaisuus Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä, jossa olet mukana kestävän ja energiatehokkaan yhteiskunnan rakentamisessa?

Haemme nyt kiinteistöpalveluihimme alan opiskelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin kesälle 2024. Kesätyö meillä on oiva polku jatkoharjoitteluun ja mahdolliseen työllistymiseen valmistumisesi jälkeen.

Sähköasentajan kesätöihin sisältyy erilaiset huolto-, kunnossapito-, korjaus-, asennus- ja asiakaspalvelutyöt eri asiakaskohteissamme. Pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa ja hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät kehittävät osaamistasi laajasti ja saat hyvän startin työelämään.

Kiinteistöpalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien sekä toimitila- ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kesa-sahkoasentaja-kuopio/Zleaop

Jaa ilmoitus