Opiskelijatöihin.fi

ARE Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.3.2024

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
06/2024

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.3.2024

Työpaikan lähiosoite
ARE Oy, Moreenikatu 4 53810, Lappeenranta

Lisätietoja antaa
Janne Lustberg, puh. 050 433 0179

LVI-, sähkö- ja rakennusasentajia, Lappeenranta

Työtehtävän kuvaus Opiskeletko LVI-, sähkö- tai rakennusalaa? Kiinnostaisiko mahdollinen tulevaisuus Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä, jossa olet mukana kestävän ja energiatehokkaan yhteiskunnan rakentamisessa?

Haemme nyt kiinteistöpalveluihimme alan opiskelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin kesälle 2024. Kesätyö meillä on oiva polku jatkoharjoitteluun ja mahdolliseen työllistymiseen valmistumisesi jälkeen.

LVI-, sähkö- ja rakennusasentajan kesätöihin sisältyy erilaiset huolto-, kunnossapito-, korjaus-, asennus- ja asiakaspalvelutyöt asiakaskohteissamme. Pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa ja hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät kehittävät osaamistasi laajasti ja saat hyvän startin työelämään. Työnkuvasi voi painottua esim. LV-, IV-, sähkö- tai rakennustehtäviin, oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Kiinteistöpalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien sekä toimitila- ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kesa-lvi-sahko-ja-rakennusasentajia-lappeenranta/mMeG5R

Jaa ilmoitus