Opiskelijatöihin.fi

Matkailukeskus Rauhalahti / Suomi Camping Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sovitusti touko-kesäkuussa

Palkkaus
Noudatamme mara-tes

Haku päättyy
4.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
jenna.julkunen@visitrauhalahti.fi

Ravintolan vuoropäällikkö Kesäravintola Rauhalahteen

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 46 eritasoista mökkiä, 150 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, Kesäravintola, eläinpuisto, kesäteatteri sekä Kesäkauppa ja välinevuokraamo.

Hei Sinä haasteista sekä ravintolatyöstä kiinnostunut huipputyyppi! Tule työskentelemään kanssamme kesäksi Kuopion mukaansatempaavimpaan työpaikkaan!

Miltä kuulostaisi työ nuorekkaassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki? Meillä on tarjota juuri Sinulle työtä monipuolisen rennossa, kansainvälisessä sekä viihtyisässä työympäristössä! Haemme Matkailukeskus Rauhalahden Kesäravintolaan vuoropäällikköä.

Vuoropäällikön työnkuvaan kuuluu ravintolan esimiestehtävät, raaka-ainehankintojen ja – tilausten tekoa ja anniskeluun liittyviä tehtäviä yhdessä ravintolapäällikön apuna. Vuoropäällikkö tekee myös kassatarjoilua, anniskelua ja ruoan valmistusta. Tehtävät eivät vaadi kokin pätevyyttä, mutta se katsotaan eduksi. Vuoropäällikkö toimii ravintolapäällikön varahenkilönä.

Työtehtävät vaativat riittävää kokemusta vastaavista ravintola-alan esimies tehtävistä, anniskelun vastaavan pätevyyttä, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä ja huolellisuutta kovassa kiireessäkin. Työntekijältä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi.

Kesä meillä on työntäyteinen, mutta antoisa. Työskentelemme tiiminä, jossa panostamme hyvään
työilmapiiriin. Meillä saat oivan tilaisuuden kehittää taitojasi asiakaspalvelussa, kielitaitoasi sekä kokemusta hektisessä työrytmissä toimimisesta. Teemme työtä myös vastuullisuuden edistämiseksi yrityksemme toiminnassa kaikilla osa-alueilla ja meillä on sekä Ekokompassi sekä STF sertifikaatit.

Jos olet iloinen, ahkera, joustava, omatoiminen sekä kiva työkaveri ja tiimipelaaja, niin olet juuri se, ketä kesäksi etsimme! Tarjoamme hyvät vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuudet työntekijöillemme (sup-laudat, kajakit, kanootit, sähköskootterit) sekä henkilökuntahinnat majoitus- sekä ravintolapalveluista kaikissa Suomi Camping Oy kohteissa.

Matkailukeskus Rauhalahden Kesäravintola on avoinna 29.5. - 24.8.2024 välisen ajan.
Työ alkaa toukokuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 3–4 kk. Työ on 3-vuorotyötä.
Palkkaus matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Työpaikkoja voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella.
Hakemukset toimitetaan 4.3.2024 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi
Lisätietoja: jenna.julkunen@visitrauhalahti.fi
Www

http://www.visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus