Opiskelijatöihin.fi

Matkailukeskus Rauhalahti / Suomi Camping Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sovitusti touko-kesäkuussa

Palkkaus
Noudatamme mara-tes

Haku päättyy
4.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
antti.tirkkonen@visitrauhalahti.fi

Leirintäaluetyöntekijä ulkoalueiden hoitoon (1 työpaikka)

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 46 eritasoista mökkiä, 150 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, Kesäravintola, eläinpuisto, kesäteatteri sekä Kesäkauppa ja välinevuokraamo.

Hei Sinä monipuolisesta ulkoilmatyöstä kiinnostunut! Tule työskentelemään kanssamme kesäksi Kuopion mukaansatempaavimpaan työpaikkaan!

Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki? Meillä on tarjota juuri Sinulle työtä monipuolisen rennossa, kansainvälisessä sekä viihtyisässä työympäristössä! Haemme Matkailukeskus Rauhalahteen leirintäaluetyöntekijää ulkoalueiden hoitoon.

Työtehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito, joka muun muassa sisältää nurmikon leikkuuta, mökkien ulkomaalausta sekä roskalenkkien kiertoa ympäri alueen. Kokemusta kyseisestä työstä ei vaadita, vaan perehdytämme työhön hyvin. Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta! Ajokorttia ei vaadita.

Kesä meillä on työntäyteinen, mutta antoisa. Työskentelemme tiiminä, jossa panostamme hyvään
työilmapiiriin. Meillä saat oivan tilaisuuden kehittää taitojasi asiakaspalvelussa, kielitaitoasi sekä kokemusta hektisessä työrytmissä toimimisesta. Teemme työtä myös vastuullisuuden edistämiseksi yrityksemme toiminnassa kaikilla osa-alueilla ja meillä on sekä Ekokompassi sekä STF sertifikaatit.

Jos olet ahkera, joustava, pidät ulkona työskentelemistä niin olet juuri se, ketä kesäksi etsimme! Tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuina hyvät vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuudet (sup-laudat, kajakit, kanootit, sähköskootterit) sekä henkilökuntahinnat majoitus- sekä ravintolapalveluista kaikissa Suomi Camping Oy kohteissa.

Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1–3 kk. Työtä tehdään arkipäivisin, työaika sovittavissa. Palkkaus matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Työpaikkoja voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Haemme leirintäaluetyöntekijöitä myös muille osastoille, joten muista merkitä hakemukseesi, mille osastolle haet tai jos haet useammalle osastolle, niin merkitse ne kaikki samaan hakemukseen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 4.3.2024 mennessä sales@visitrauhalahti.fi
Hae nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.
Lisätietoja: Huoltopäällikkö Antti Tirkkonen antti.tirkkonen@visitrauhalahti.fi
Www

https://visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus