Opiskelijatöihin.fi

Matkailukeskus Rauhalahti

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sovitusti huhti-kesäkuussa

Palkkaus
Noudatamme mara-tes

Haku päättyy
4.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
antti.tirkkonen@visitrauhalahti.fi

Leirintäaluetyöntekijä kiinteistönhuoltoon- ja vihertyöhön (1-2 työpaikkaa)

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 46 eritasoista mökkiä, 150 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, Kesäravintola, eläinpuisto, kesäteatteri sekä Kesäkauppa ja välinevuokraamo.

Hei Sinä monipuolisesta ulkoilmatyöstä ja kiinteistönhoidosta kiinnostunut! Tule työskentelemään kanssamme kesäksi Kuopion mukaansatempaavimpaan työpaikkaan!

Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki? Meillä on tarjota juuri Sinulle työtä monipuolisen rennossa, kansainvälisessä sekä viihtyisässä työympäristössä! Haemme Matkailukeskus Rauhalahden kiinteistönhuoltoon sekä vihertyöhön leirintäaluetyöntekijöitä.

Huollon työtehtävät vaativat 18-vuoden ikää, huolellisuutta, joustavuutta ja kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Kokemus ja koulutus rakennusalan-, LVI-, sähkö- ja vihertöistä katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja halu oppia uutta! Työtehtäviin perehdytetään. Ajokortti on pakollinen.

Työtehtäviin kuuluu alueen kiinteistöjen ja piha-alueiden kunnostukseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, vihertyöt sekä huoltopäivystys.

Kesä meillä on työntäyteinen, mutta antoisa. Työskentelemme tiiminä, jossa panostamme hyvään
työilmapiiriin. Meillä saat oivan tilaisuuden kehittää taitojasi asiakaspalvelussa, kielitaitoasi sekä kokemusta hektisessä työrytmissä toimimisesta. Teemme työtä myös vastuullisuuden edistämiseksi yrityksemme toiminnassa kaikilla osa-alueilla ja meillä on sekä Ekokompassi sekä STF sertifikaatit.

Jos olet iloinen, ahkera, joustava sekä kiva työveri ja tiimipelaaja, niin olet juuri se, ketä kesäksi etsimme! Tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuina hyvät vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuudet (sup-laudat, kajakit, kanootit, sähköskootterit) sekä henkilökuntahinnat majoitus- sekä ravintolapalveluista kaikissa Suomi Camping Oy kohteissa.

Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2–3 kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin. Palkkaus matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Työpaikkoja voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Haemme leirintäaluetyöntekijöitä myös muille osastoille, joten muista merkitä hakemukseesi, mille osastolle haet tai jos haet useammalle osastolle, niin merkitse ne kaikki samaan hakemukseen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 4.3.2024 mennessä sales@visitrauhalahti.fi
Hae nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.
Lisätietoja: Kiinteistöpäällikkö Antti Tirkkonen antti.tirkkonen@visitrauhalahti.fi
Www

https://visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus