Opiskelijatöihin.fi

Matkailukeskus Rauhalahti

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sovitusti huhti-kesäkuussa

Palkkaus
Noudatamme mara-tes

Haku päättyy
4.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
taru.korhonen@visitrauhalahti.fi

Leirintäaluetyöntekijä siivoukseen (11 työpaikkaa)

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 46 eritasoista mökkiä, 150 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, Kesäravintola, eläinpuisto, kesäteatteri sekä Kesäkauppa ja välinevuokraamo.

Hei Sinä toimeliaasta työstä sekä matkailualasta kiinnostunut! Tule työskentelemään kanssamme kesäksi Kuopion mukaansatempaavimpaan työpaikkaan!

Miltä kuulostaisi työ nuorekkaassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki? Meillä on tarjota juuri Sinulle työtä monipuolisen rennossa, kansainvälisessä sekä viihtyisässä työympäristössä! Haemme Matkailukeskus Rauhalahden siivoukseen ja puhtaanapitoon leirintäaluetyöntekijöitä.

Siivouksen työtehtävät vaativat huolellisuutta kovassakin kiireessä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä, kielitaitoa (asiakaspalvelutilanteiden vuoksi vähintään suomi ja englanti) sekä hyvää terveydentilaa. Alan työkokemus ja ajokortti katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja halu oppia uutta! Työtehtäviin perehdytetään.

Siivouksen työtehtäviin kuuluu alueen eritasoisten mökkien, yleisten huoltorakennusten sekä saunojen siivous ja puhtaanapito.

Kesä meillä on työntäyteinen, mutta antoisa. Työskentelemme tiiminä, jossa panostamme hyvään
työilmapiiriin. Meillä saat oivan tilaisuuden kehittää taitojasi asiakaspalvelussa, kielitaitoasi sekä kokemusta hektisessä työrytmissä toimimisesta. Teemme työtä myös vastuullisuuden edistämiseksi yrityksemme toiminnassa kaikilla osa-alueilla ja meillä on sekä Ekokompassi sekä STF sertifikaatit.

Jos olet iloinen, ahkera, joustava sekä kiva työkaveri ja tiimipelaaja, niin olet juuri se, ketä kesäksi etsimme! Tarjoamme työntekijöillemme henkilökuntaetuina hyvät vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuudet (sup-laudat, kajakit, kanootit, sähköskootterit) sekä henkilökuntahinnat majoitus- sekä ravintolapalveluista kaikissa Suomi Camping Oy kohteissa.

Työ alkaa huhti-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-12kk. Työtä tehdään kesällä kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Palkkaus matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Työpaikkoja voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Haemme leirintäaluetyöntekijöitä myös muille osastoille, joten muista merkitä hakemukseesi, mille osastolle haet tai jos haet useammalle osastolle, niin merkitse ne kaikki samaan hakemukseen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 4.3.2024 mennessä sales@visitrauhalahti.fi
Hae nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.
Lisätietoja: Siivouspäällikkö Taru Korhonen taru.korhonen@visitrauhalahti.fi
Www

https://visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus