Opiskelijatöihin.fi

Matkailukeskus Rauhalahti

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sovitusti touko-kesäkuussa

Palkkaus
Noudatamme mara-tes

Haku päättyy
4.3.2024

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
annika.taskinen@visitrauhalahti.fi

Matkailukeskus Rauhalahti, kesätyö vastaanotossa (5 paikkaa)

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 46 eritasoista mökkiä, 150 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, Kesäravintola, eläinpuisto, kesäteatteri sekä Kesäkauppa ja välinevuokraamo.

Hei Sinä asiakaspalvelusta sekä matkailualasta kiinnostunut!
Tule työskentelemään kanssamme kesäksi Kuopion mukaansatempaavimpaan työpaikkaan!

Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki sekä tekemisen meininki? Meillä on tarjota juuri Sinulle työtä monipuolisen rennossa, kansainvälisessä sekä viihtyisässä työympäristössä! Haemme Matkailukeskus Rauhalahden vastaanottoon leirintäaluetyöntekijöitä.

Vastaanoton työtehtävät vaativat 18 vuoden ikää, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä sekä huolellisuutta. Alan koulutus ja työkokemus, Sportum -varausjärjestelmän hallitseminen sekä ensiaputaidot katsotaan eduksi.
Kaikista tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja halu oppia uutta! Työtehtäviin perehdytetään.

Työtehtäviin kuuluu mökki-, caravan- ja teltta-asiakkaiden sisään- ja uloskirjaus, myyntipalvelun tehtävät, yleisen informaation jakaminen, kioskitavaran myyminen sekä muut vastaanoton työt.

Kesä meillä on työntäyteinen, mutta antoisa. Työskentelemme tiiminä, jossa panostamme hyvään
työilmapiiriin. Meillä saat oivan tilaisuuden kehittää taitojasi asiakaspalvelussa, kielitaitoasi sekä kokemusta hektisessä työrytmissä toimimisesta. Teemme työtä myös vastuullisuuden edistämiseksi yrityksemme toiminnassa kaikilla osa-alueilla ja meillä on sekä Ekokompassi sekä STF sertifikaatit.

Jos olet iloinen, ahkera, joustava sekä kiva työkaveri ja tiimipelaaja, niin olet juuri se, ketä kesäksi etsimme! Tarjoamme työntekijöillemme henkilökuntaetuina hyvät vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuudet (sup-laudat, kajakit, kanootit, sähköskootterit) sekä henkilökuntahinnat majoitus- sekä ravintolapalveluista kaikissa Suomi Camping Oy kohteissa.

Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-3kk. Työ on 3-vuorotyötä. Palkkaus matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Työpaikkoja voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Haemme leirintäaluetyöntekijöitä myös muille osastoille, joten muista merkitä hakemukseesi, mille osastolle haet tai jos haet useammalle osastolle, niin merkitse ne kaikki samaan hakemukseen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 4.3.2024 mennessä sales@visitrauhalahti.fi
Hae nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.
Lisätietoja: Vastaanottopäällikkö Annika Taskinen annika.taskinen@visitrauhalahti.fi
Www

https://visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus