Opiskelijatöihin.fi

Lujatalo Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.2.2024

Työpaikan lähiosoite
Vuorikatu 29 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Riikka Rannikko

Kesäharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Kesätöiden kautta Lujalle uralle!

Haemme nyt
KESÄHARJOITTELIJOITA
monipuolisiin rakennusalan tehtäviin ympäri Suomea, mm. pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Kokkolaan, Kuopioon, Seinäjoelle, Ouluun, Turkuun ja Vaasaan.

Oletko ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija ja haluat suuntautua urallasi rakennusliikkeen tuotanto- tai asiantuntijatehtäviin? Opiskeletko rakennusmestariksi, rakennustekniikan insinööriksi tai diplomi-insinööriksi tai esim. talotekniikan korkeakoulututkintoa kohti? Meillä on tarjota juuri sinulle Luja Väylä -harjoitteluohjelma. Monipuolisen kesätyön lisäksi ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja edellytyksiä menestyä urallasi Lujatalossa.

Harjoittelijalupauksemme
Lujatalossa pidämme huolta, että onnistut työssäsi ja osaamisesi kehittyy mm. hyvällä perehdytyksellä, tutortoiminnalla ja koulutuksilla. Tarjoamme ystävällisen, yhteisöllisen ja ennen kaikkea turvallisen työympäristön. Lisäksi haluamme tukea niin oppimistasi kuin hyvinvointiasikin.

Tämän kaiken mahdollistaaksemme lupaamme seuraavaa:
- Tueksesi saat oman nimetyn Luja-tutorin
- Järjestämme lujaväyläläisille valtakunnallisen yritysperehdytyspäivän
- Järjestämme koulutuspäiviä ajankohtaisista aiheista, mm. kiertotaloudesta, lajittelusta, johtamisesta, työturvallisuudesta, tietojärjestelmistä jne.
- Tarjoamme mahdollisuuksia projekti-, opinnäyte- ja diplomitöiden tekemiseen
- Tarjoamme mahdollisuuden osa-aikaiseen työskentelyyn myös lukuvuosien aikana
- Tasapaino työnteon ja vapaa-ajan välillä on meillekin tärkeä
- Luja Väylä antaa sinulle valmiudet pitkän uran tekemiseen Lujana ammattilaisena

Harjoittelupaikkamme
Pääosa tarjoamistamme harjoittelupaikoista ovat haalari- ja työnjohtoharjoittelupaikkoja työmaillamme eri puolilla Suomea. Etenemismahdollisuuksia on useita, esim. työnjohtoharjoittelusta työmaainsinööriksi, vastaavaksi työnjohtajaksi tai asiantuntijaksi.

Opintojesi vaiheesta ja pituudesta riippuen Luja Väylä -harjoitteluohjelma kestää yhdestä neljään vuotta. Sinun ei tarvitse olla missään tietyssä vaiheessa opintojasi voidaksesi hakea ohjelmaan, voit tulla valituksi, olit sitten ensimmäisen tai viimeisen vuoden opiskelija tai jotain siltä väliltä. Tärkeimmät valintakriteerit ovat positiivinen asenne, halu oppia, sekä motivaatio kasvaa lujissa saappaissamme.

Me
Lujalla uskomme ihmisiimme ja kaiken tekemisemme keskiössä onkin sekä työturvallisuus että työhyvinvointi. Johtaminen on osallistavaa ja ammatillista kehitystä tukevaa. Teemme työtä aidosti yhdessä, toisiamme kunnioittaen ja toistemme ammattitaitoa arvostaen. Kolmannen sukupolven suomalaisena perheyrityksenä Lujatalo on lujalaisten mielestä paitsi joustava myös luotettava, hyvämaineinen ja vakaa työnantaja, joka pitää ihmisistään huolta. Monen monet pitkät urat osoittavat, että Lujaan joukkoomme on hyvä tulla ja vielä parempi jäädä.

Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja toimintamme on vastuullista, laadukasta ja rohkeaa.

Viime vuoden Luja Väylä -harjoittelijat kertoivat kesän palautekyselyssä arvostavansa Lujatalossa erityisesti hyvää työilmapiiriä, perheyhtiön arvomaailmaa, Lujaa asennetta sekä työkavereiden ammattitaitoa.

"Luja Väylä -harjoittelulta olen saanut enemmän kuin aluksi ajattelin, olen päässyt kesän aikana tekemään ja oppimaan juuri niitä asioita, joita halusinkin oppia. Harjoittelu oli mielestäni erittäin hyödyllinen ja monipuolinen koulutukseni kannalta. Sain riittävästi vastuuta ja luottamusta, minkä takia koin työn erittäin mielekkääksi."

"Arvostan Lujatalon harjoitteluohjelmaa, joka mahdollistaa perusteellisen oppimisen harjoittelijan näkökulmasta. Yritys mahdollistaa työn ja oppimisen yhdistämisen ja jatkumisen vielä opiskeluajan jälkeenkin. Työntekijöiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehtiminen vaikuttaa myös siihen, että haluan jatkossakin työskennellä Lujatalossa."


Tutustuthan sekä Luja Väylä -harjoitteluohjelmaamme että alueyksikköihimme tarkemmin nettisivuillamme https://www.lujatalo.fi/luja-vayla/ ja hae mukaan!

Haku on auki 11.12.2023–29.2.2024.
Www

https://www.lujatalo.fi/luja-vayla

Jaa ilmoitus